Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Κυμαίοι τριών(3) Τηλεοπτικών Ταχυτήτων!


    Το Δεκέμβριο του 2014 και κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, τέθηκε το θέμα του τηλεοπτικού σήματος στην περιοχή της Κύμης και δόθηκε η απάντηση ότι εκ μέρους της Δημοτικής Ενότητας ότι έχουν υποβληθεί τα αναγκαία έγγραφα στο Δήμο, ώστε να εφαρμοσθεί το άρθρο του Συντάγματος περί ισότητας των Ελλήνων πολιτών, δλδ την αποκατάσταση του τηλεοπτικού σήματος.

    Σήμερα υπάρχει η παρακάτω κατάσταση:
    1ον. Έχουν ψηφιακό σήμα όσοι "βλέπουν οι κεραίες τους" προς Οκτωνιά.
    2ον. Έχουν ψηφιακό σήμα όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να είναι συνδρομητές στην Nova ή στην OTE TV και
    3ον. Έχουν αναλογικό σήμα όλοι οι άλλοι, το οποίο και ερμηνεύεται ότι βλέπουν δύο σταθμούς καλά έως πολύ καλά, δύο σταθμούς με "χιόνια" και ένα σταθμό (ΕΡΤ1) είτε  χωρίς ήχο,  είτε με παγωμένη εικόνα αλλά με ήχο και σπανίως ικανοποιητικά.
 
   Το εκνευριστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι για την κρατική τηλεόραση που είχε τρεις σταθμούς αναμετάδοσης στα "Κελιά" στη Κύμη προ του ψηφιακού σήματος και μετά την δημοκρατικοποίησή της, λειτουργεί μόνο ο ένας και μεταδίδει ΕΡΤ 1.  Ούτε ΕΡΤ 2, ούτε ΕΡΤ 3. Και η ΕΡΤ1 περιγράφονται τα χάλια της παρά πάνω. Το θέμα όμως είναι ότι και ο Κυμαίος πληρώνει, είτε κουφός είτε στραβός είτε θέλει είτε δεν θέλει την κρατική τηλεόραση μέσω ΔΕΗ! Δηλαδή ο Αθηναίος είναι  περισσότερο Έλληνας από τον Κυμαίο;

   Ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας έλυσε το πρόβλημα, ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου δεν μπορεί; Ούτε όπως ήταν πριν την έλευση του ψηφιακού σήματος;


   Ασχοληθείτε με το θέμα, γιατί δεν έχουν όλοι τα λεφτά για να γίνουν συνδρομητές.

23 σχόλια:

  1. Τη να την κανουμε την τηλεοραση απο εδω και μπρος θα βλεπουμε μονο μπασκετ. Ετσι ειπε ο βλαχοδημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου λεει το παιδι γιατι να την φτιαξω τωρα αφου ειναι καλοκαιρι κανεις δεν βλεπει τηλεοραση ασχολουντε με αλλα πραγματα με την καθαριοτητα. οπως με τον δρομο στο σουτσινι που εχει γινη μονοπατι η καλαμιθρα ειναι ποιο πανω απο τ αυτοκινητα χαλια μαυρα αλλα εξω απο την ξυλια του γιαλακι σου λεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αισχος σας!!!Δεν εχετε καθολου τσιπα πανω σας!!!!Περσυ Μαργελη απο το σουτσινι δεν μαζευατε ουτε τα σκουπιδια μια κωλοτουαλετα την ειχατε χρονια παρατημενη στην εισοδο απο παραλια!!!Οσο για τα καναλια πιανουν τελεια!!!Και οτι αφορα το μπασκετ αν γουτσαρετε ελατε αν οχι δεν θα μας λειψετε εξαλλου τοσα χρονια κανουμε και χωρις εσας αλλα ντροπη σας να μιλατε ετσι οταν μιλα για εμας ολη η ελλαδα με θαυμασμο!!!Δεν εχετε σεβασμο με αυτα που κανετε και λετεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τραγικό ο λόφος ιντζου να ασχολείται με τα χόρτα και τις καλαμήθρες και να μην ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα π.χ. ΧΡΕΟΣ ΔΕΥΑΚΑ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως φιλε Κωστα ασχολουνται με τα χορτα γιατι θελουν να μας πεταξουν σταχτη στα ματια!!!Αν διαβαζουμε αυτα πιστευουν οτι δεν θα ασχοληθουμε με τα λερωμενα και τα απλυτα τα δικατους!!!Κυριε Μαργελη ακουμε πολλα για την ΔΕΥΑΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ τι εχετε να πειτε???Αναμενουμε την απαντηση σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί άσχετοι Ανώνυμοι και φίλε Κώστα.
    Συγχωρώ την αγένεια σας γιατί είσθε εκνευρισμένοι.Μετά από σχεδόν δύο μέρες και αφού πήρατε γραμμή αρχίσατε να γράφετε, όπως είχα είχα είδη προβλέψει, τις διάφορες ασυναρτησίες αντί να βοηθήσετε να γίνει κάτι καλό στην Κύμη, αλλά δεν σας ενδιαφέρει γιατί δεν είσθε Κυμαίοι. Από την άγνοιά σας δε, γράφετε για άλλο θέμα σε άλλη ανάρτηση ή απαντάτε σε σχόλια άλλων αναγνωστών.
    Οι φωτογραφίες δεν σας πείθουν για την αλήθεια; Είναι δρόμος αυτός που οδηγεί στο Σουτσίνι για να μετακινείται κάποιος με ασφάλεια; Αλλά τι σας νοιάζει; Μήπως πάτε;Και που είδατε να γράφω για την ομάδα του κ. Θεοδώρου; Άλλα αντί άλλων. Σε άλλον γράφετε σε άλλον απαντάτε.
    Έχετε κάποιο πρόβλημα; Απλά δεν έχετε να παρουσιάσετε κάτι, μία πρόταση βρε παιδί μου, να πείτε έστω: "Για να βοηθήσουμε τον Δήμο την Κυριακή μετά την εκκλησία θα πάμε να καθαρίσουμε τον δρόμο". Αλλά που μυαλό.
    Ως για την τηλεόραση προφανώς δεν μένετε στην Κύμη ή είσθε τυφλοί
    Προφανώς θα ελπίζατε να διαγράψω τα σχόλιά σας, αλλά τα αφήνω για να βλέπουν οι αναγνώστες με τι πράματα ασχολούμαστε και τι μυαλό κουβαλάτε.
    Καλή εβδομάδα και περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάντως, θα περίμενα μια απάντηση εαν γνώριζες τα σοβαρά προβλήματα χρέους της ΔΕΥΑΚΑ. Το σημα της τηλεόρασης είναι μικρότερης σημασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 285.930 € ψάχνουν να βρούνε στα ταμεία της ΔΕΥΑΚΑ. Γνωρίζετε κάτι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς και δεν γνωρίζω. Είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου δεν έχει δυνατότητα ελέχγου στα οικονομικά θέματα του Δήμου, πόσο μάλλον στην ΔΕΥΑΚΑ που είναι εκτός Δήμου υπό την στενή έννοια. Η Δημοτική Κοινότητα υποβάλει στην ΔΕΥΑΚΑ αιτήματα για θέματα στη ζώνη ευθύνη της και δεν ασχολείται παρά μόνο με το τελικό αντικείμενο που είναι η ύδρευση και η αποχέτευση. Ο ισολογισμός της ΔΕΥΑΚΑ και άλλα θέματα, όπως είναι θέμα του Δήμου Δυστίων που είχε 4 χρόνια να εκδώσει λογαριασμούς είναι θέματα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ σε πιστεύω σε αυτά που λες κ Μαργέλη. Όμως, με τόσες σοβαρές καταγγελίες που γράφει ο κ. Αναστασίου δεν ταράχτηκες να πάρεις τηλέφωνο το Θωμά και να του πεις ρε Μήτσο, είναι αλήθεια όσα ακούγονται; Εκτός και αν ξέρεις και δεν μας λες ή δεν σου λέει επειδή σε έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Τι συμβαίνει από τα δύο;

      Διαγραφή
  10. Προφανώς και δεν γνωρίζω. Είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου δεν έχει δυνατότητα ελέχγου στα οικονομικά θέματα του Δήμου, πόσο μάλλον στην ΔΕΥΑΚΑ που είναι εκτός Δήμου υπό την στενή έννοια. Η Δημοτική Κοινότητα υποβάλει στην ΔΕΥΑΚΑ αιτήματα για θέματα στη ζώνη ευθύνη της και δεν ασχολείται παρά μόνο με το τελικό αντικείμενο που είναι η ύδρευση και η αποχέτευση. Ο ισολογισμός της ΔΕΥΑΚΑ και άλλα θέματα, όπως είναι θέμα του Δήμου Δυστίων που είχε 4 χρόνια να εκδώσει λογαριασμούς είναι θέματα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι η τουαλετες ειναι πεντακαθαρες το ΣΚΑΤΟ ειναι μεχρι εξω στης πορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε Κώστας Αντωνίου εχεις καταντησει χειροτερος απο το σοιμπλε δεν μπορω να σε ακουω ΑΛΛΟ ασχολισου με κατι αλλο λιασε κανενα συκο ρε αδερφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν μας ενδιαφερει η ομαδα σου το καταλαβενεις γιατι δεν υπαρχει κανενας κουμιωτης μεσα στην ομαδα και κακος το ονομα ΓΣΚ ΓΣ . ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΠΡΕΠΕ να την βγαλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπη σε ολους σας!!!!Ζω παντα στην Κυμη δεν ειμαι στραβος και σας λεω οτι ο δρομος ειναι τελειος πλην μιας στροφης οι τουαλετες πεντακαθαρες γιατι ανεκαθεν τις καθαριζει μονος του ο Ποντικης δεν υπαρχουν στιβες απο σκουπιδια οπως περσυ τα καναλια παιζουν για πρωτη φορα τελεια και δεν χαλανε με την πρωτη ψιχαλα και ειμαι περιφανος που η ο μαδα της Κυμης ειναι α2 οσο για τους παιχτες της Κυμης ειχαν την κακια τυχη ολα αυτα τα χρονια να μη μπορουν να παρουν τα δελτια τους απο τους Θωμαδες και ετσι δεν μπορεσαν να ανεβουν κατηγοριες ποτε ωστε να μπορουν να παιζουν σε υψηλες κατηγοριες!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣΣΣ!!!Αλλα ελα στην Κυμη Μαργελη να ασχοληθεις συνεργαζομενος με τον δημο αν εχεις κοτσια να δεις τα απλυτα του Θωμα και εγω μετα θα σου καθαρισω μονος μου ολο το δημο τζαπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση αναφέρεται στον παραπάνω ανόητο "Ανώνυμο" και θα δικαιολογήσω και τον χαρακτηρισμό.
      Πριν όμως απαντήσω θα πρέπει να ενημερώσω τον παραπάνω ανόητο "Ανώνυμο", ότι εγώ ζώ μόνιμα στην Κύμη, πλην κάποιου μικρού χρονικού διαστήματος για λόγους υγείας, είμαι Κυμαίος εκ κατασκευής, είμαι φανατικός σωβινιστής Κυμαίος και η προσπάθειά μου καταβάλλεται υπέρ της Κύμης, οι δε φωτογραφίες είναι κατά βάση δικές μου. Οι Κυμαίοι είναι το πλήρωμα και η Κύμη το πλοίο και το πλήρωμα σώζεται όταν σωθεί το πλοίο.
      Επί του σχολίου του ανόητου "Ανώνυμου":
      Ο δρόμος ήταν όπως εγώ τον περιέγραψα και ο κ. Βλαχόγιαννης αντέδρασε άμεσα και αποκατέστησε την ορατότητα κάνοντας μια πάρα πολύ καλή εργασία και τον δρόμο ασφαλή, αύριο δε θα κάνω ιδιαίτερη ανάρτηση με φωτογραφίες για το θέμα. Αποδεικνύεται όμως και κάτι άλλο, ότι μέχρι να το ανεβάσω εγώ το θέμα, ουδείς από τον Δήμο σκέφθηκε να τον ενημερώσει, προφανώς λόγο αδιαφορίας.Οι θέσεις στάθμευσης όμως στο ορεινό παραμένουν ακαθάριστες και ασυντήρητες.
      Οι τουαλέτες με βάση το συμφωνητικό, καθαρίζονται από τον διαχειριστή της καντίνας, όπως και η παραλία, εργασία που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για τον περιβάλλοντα χώρο, που είναι ευθύνη του Δήμου. Το πρόγραμμα συλλογής των απορριμμάτων είναι το ίδιο με αυτό που ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια.
      Τώρα για τα κανάλια. Μου προσφέρετε αγαπητέ μεγάλη εκδούλευση όταν υποστηρίζετε ότι δεν είσθε στραβός και τα κανάλια παίζουν τέλεια. Δηλαδή για σας τέλεια είναι να είναι εχθές π.χ. "παγωμένη" η εικόνα στην ΕΡΤ1, με τον Θεοδωράκη από το Ποτάμι και να ακούγεται ο Πρωθυπουργός να δίνει συνέντευξη, το δε STAR, να μην παίζει καθόλου.Δεν σας ενοχλεί που δεν βλέπετε ΕΡΤ2 & ΕΡΤ3; Πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποιος και να μην το βλέπει αλλά και να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το σχολιάζει;
      Και τέλος για την ομάδα μπάσκετ. Από τότε που οι δύο ομάδες της Κύμης ήταν στην ίδια κατηγορία, έπαψα να γράφω παρά μόνο για να συγχαρώ για τις επιτυχίες τους, είναι λάθος όμως να θέλουμε να είναι οι παίκτες από την Κύμη ή την κοντινή περιφέρεια. Εάν θέλουμε διακρίσεις θα πρέπει να έχουμε παίκτες ανάλογα με τις ανάγκες της κατηγορίας που συμμετέχει η ομάδα, εάν δεν θέλουμε κακό του κεφαλιού μας. Εδώ κοντεύουν οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας να μην έχουν Έλληνες παίκτες!
      Στους παρακάτω ανόητους σχολιαστές απαξιώ να απαντήσω. Δεν ξέρω ποιος είναι ο pacman και για τους υπόλοιπους "Ανώνυμους",πάντα υποχωρώ όταν ο συνομιλητής είναι βλάκας.

      Διαγραφή
  15. Φιλος μια βολτα απο τον οφθαμιατρο μια φορα τον χρονο δεν βλαπτει ,,,,μιλαω για για τον δρομο τον πανω οχι αυτον της παραλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατι διαγραψες το σχολιο του ΣΟΙΜΠΛΕ αστον να εκτονωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο pacman είναι το μπαστούνι του Μαργέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε τετοια ηλικια το χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω εμαθα οτι ο pacman ειναι πνευματικο παιδι του Μαργελη και και κολλητος με το ψυχοπαιδι της Μπατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αγανακτισμενος πολιτης16 Ιουλίου 2015 στις 6:44 π.μ.

    Χα χα χα χα ρε τη γελοιοι!!! Ειστε ορισμενοι εδω το μονο που σας ενδιαφερει ειναι ποιος το γραφει και οχι τη γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή