Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η Αλήθεια Ενοχλεί.

      Μετά την τελευταία ανάρτηση που αφορά την επίσκεψη της αδελφοποιημένης ιταλικής πόλης του Μπάκολι, πρώην αποικία της Κύμης στην Ιταλία, δέχθηκα διάφορα σχόλια. Τα θετικά δεν τα αναφέρω, αλλά επειδή με προκαλούν θα σχολιάσω κάποια αρνητικά, ιδιαίτερα αυτά που μου διαβιβάζονται μέσω τηλεφώνου από "Άγνωστο" ανταποκριτή.
Η αλήθεια σας ενοχλεί, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη.  Οι δύσκολε ς ώρες που περνάμε ως Έθνος δεν επιτρέπει να ασχοληθώ με τις τοπικές μικρότητες, αλλά πρέπει να επισημάνω τα παρακάτω:
Η νέα Δημοτική Αρχή όταν θέλει να οργανώσει μία εκδήλωση έχει τη δυνατότητα να το κάνει κατά τρόπο εξαιρετικό, όπως και έκανε κατά την εκδήλωση προς τιμή του Ήρωα των Ηρώων Τχη Ι. Βελισσαρίου.
Το πρόβλημα αρχίζει όταν η ιστορία κάποιας εκδήλωσης έχει σχέση με τον τέως Δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά. Το είδαμε όταν προσπαθούσαν να οργανώσουν την "Ανάβαση Κύμης", όπου και χρειάστηκε η επέμβαση της Αντιπεριφέρειας προκειμένου να υλοποιηθεί μία προσπάθεια καθιέρωσης δώδεκα(12) ετών. Το είδαμε και τώρα με την σχεδίαση της όλης εκδήλωσης της φιλοξενίας της αντιπροσωπείας από το Μπάκολι. Πότε ξεκίνησαν την οργάνωση; Ποιος ήταν ο συντονιστής των όλων εργασιών; Που είναι το πρόγραμμα που εκτύπωσαν και απέστειλαν στα προσκεκλημένα άτομα; Ποια άτομα προσκάλεσαν στις διάφορες εκδηλώσεις;
Προσωπικά την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 ανάρτησα σχετική διαμαρτυρία και για να επαληθεύσω την προχειρότητα της όλης ενέργειας, να αναφέρω ότι μέσω του κ. Παππά Λουκά ενημερώθηκα την Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015, για την εκδήλωση που θα γινόταν στο Κύμη Παλλάς το ίδιο βράδυ. Δεν με έβρισκαν είπαν, αλλά όταν θέλουν με βρίσκουν και στο τηλέφωνο αλλά και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, προκειμένου να διαβιβάσουν κάποιο πρόγραμμα. Αλλά που πρόγραμμα!
Τώρα οι διάφοροι εντεταλμένοι "Ανώνυμοι " θα αρχίσουν να γράφουν, γιατί η αλήθεια ενοχλεί πλην όμως δεν διαγράφεται στο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου