Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

         
Συνεδρίασε σήμερα     Τετάρτη  22 Ιουλίου   2015  και ώρα 11:00 στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, το Συμβούλιο για παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας  διάταξης:
1.Σε αιτήσεις  Μπιμπή Νικολάου και  Μαργωμένου  Γεωργίου για  χορήγηση άδειας χρήσης πεζοδρομίου έλαβε ομόφωνα αρνητική απόφαση με βάση την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Το θέμα θα εξετασθεί εκ νέου όταν ευρεθεί νομική λύση.
2. Πρόταση για διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προς διευκόλυνση των πεζών κατά τις ημέρες  αιχμής του μηνός  Αυγούστου,στην κεντρική πλατεία της Κύμης και στην οδό Ε. & Δ. Γαλάνη έλαβε ομόφωνα αρνητική απόφαση.

         Τέλος εδόθησαν εξηγήσεις για διάφορα θέματα που είχαν τεθεί στο πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης και ο Πρόεδρος κ. Πόγκας δήλωσε ότι δεν έχει διατεθεί η Πάγια Προκαταβολή,όπως είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς.
          Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο οποίος και   δήλωσε ότι με εισήγησή του ο Δήμος θα ανακαλέσει την απόφαση για την διάθεση των 20.000,00 ευρώ ,για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Κύμης, τα οποία και δεν ήταν από το ποσόν που διατίθεται για την συντήρηση των δρόμων της Δ.Κ.Κύμης. Επίσης παρευρέθηκαν ο Σύμβουλος του Δήμου κ. Μπελιάς, η πρόεδρος και ο ταμίας της Ε.Ε.Β.Κ Κύμης και περιχώρων κ. Λιάπη και κ. Μπουρίκας, καταστηματάρχες και άλλοι Δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου