Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Έντονη Διαμαρτυρία!

   
Καταθέτουμε έντονη διαμαρτυρία κατά του Αντιδημάρχου κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου και  ιδιαίτερα κατά του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Δημητρίου Πόγκα και των μελών της Συμπολίτευσης, γιατί δεν ενημέρωσαν τα μέλη της Αντιπολίτευσης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας για τις εκδηλώσεις της διοργανώνει ο Δήμος προς τιμήν των Ιταλών, αντιπροσώπων της αδελφής πόλης του   BACOLI.
Η ενέργειά τους αποτελεί προσβολή προς τους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης και το 60% των Δημοτών της Κύμης, που εξέλεξαν με την ψήφο τους τα μέλη του Συμβουλίου και αποδεικνύει ότι στερούνται βασικών στοιχείων ευγενείας και σεβασμού.
Είναι ανάξιοι των περιστάσεων.

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι αναρμόδιος να χειριστής το θέμα και να ζητάς οτιδήποτε,λόγο θέσεως θα έλεγα, αλλά λόγο της σχέσεως που έχουμε θα σου πω τα παρακάτω:
    - Να ρωτήσεις τον κ. Αντιδήμαρχο και τα μέλη του Συμβουλίου, εάν κάποιος από αυτούς με ενημέρωσε, γιατί εγώ περί αυτού διαμαρτυρήθηκα.
    - Εάν κάποιος από την αντιπολίτευση το γνώριζε, είναι άλλο θέμα και άλλο θέμα αν στα αιρετά μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, έγινε από τους οργανωτές κάποια ενημέρωση. Ακόμα και εγώ αν είχα κάτι υπόψη μου όφειλαν να με ενημερώσουν.
    - Τα περί γκάφας δεν τα σχολιάζω γιατί δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται, δλδ κάτι εκδηλώσεις που διάβασα στο διαδίκτυο μετά το δικό σου μήνυμα στο fb.
    - Αισθάνομαι de, ιδιαίτερα ενοχλημένος από την συμπεριφορά των αρμοδίων, έως θυμωμένος θα έλεγα και αυτή η προσβολή με οδηγεί σε πλήρη αναθεώρηση της θέσεως την οποία διατηρούσα μέχρι τώρα.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τότε ήσουν ψηφοφόρος και δεν σου έδωσα ψηφοδέλτιο για να με ψηφίσεις, γιατί δεν ψηφίζεις στην Κύμη, αλλά για να ενημερωθείς. Τώρα για την αντίδρασή μου δεν είσαι αρμόδιος να απαντήσεις, γιατί δεν φέρεις την ευθύνη της πράξεως των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης της Κύμης. Αυτοί πρέπει να απαντήσουν αλλά θα μου έκανε έκπληξη να ανταποκριθούν, μια και σε κανένα ερώτημα δεν έχω πάρει απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δεν το διαβάζουν γιατί διαμαρτύρονται τηλεφωνικά ή μέσω τρίτων για αυτά που γράφω; Και στο κάτω κάτω ουδόλως δεν με ενδιαφέρει αν το διαβάζουν, κακό του κεφαλιού τους. Οφείλουν να ενημερώνονται για ότι γράφετε για την Κύμη. Βέβαια το intzou δημιουργήθηκε για να ενημερώνει τους Κυμαίους για τις ενέργειες και πράξεις της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης τους Κυμαίους και τους φίλους της Κύμης. Δεν είναι αντικειμενικό μέσο ενημέρωσης, γιατί ο διαχειριστής του είναι αιρετό μέλος της τοπικής κοινότητας, αλλά προσπαθεί να είναι όσο περισσότερο γίνεται. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μεταφέρεις το θέμα αλλού, γνωστή μέθοδος. Απάντησέ μου όμως : Ήταν σωστό να μην πουν κουβέντα στα μέλη του Συμβουλίου της Αντιπολίτευσης του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης; Εάν έχεις κάτι να απαντήσεις καλώς, διαφορετικά με απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή