Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης για τις επιδοτήσεις

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού της περιοχής μας  με την ελπίδα ότι θα τον στηρίξουμε γιατί στο κάτω της γραφής είναι για το συμφέρον μας. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις πότε θα έρθουν από την Χαλκίδα και εάν σου λείπει κάνα χαρτί να τρέχεις στο Αλιβέρι ή και στη Χαλκίδα ακόμα.

ΑΓΡΟ.ΚΤΗ.ΜΕΛ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  & ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχή μας ότι ο Συνεταιρισμός μας εγκρίθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας ως φορεάς Α για την υποβοήθηση των αγροτών  στη συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ για τα έτη 2016 εώς το 2020.
Στόχος μας είναι  η σωστή εξυπηρέτηση των παραγωγών με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε  όλα τα χωριά του Δήμου μας, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των προηγούμενων χρόνων.
Η προσπάθεια μας για σωστή ενημέρωση των υποχρεώσεων αλλά και των δικαιωμάτων των παραγωγών, θα μειώσει τα λάθη και τα χαμένα χρήματα, φαινόμενο του παρελθόντος.
Στηρίξτε τον Συνεταιρισμός της περιοχής μας, στη προσπάθεια που κάνει να βοηθήσει τους ντόπιους παραγωγούς όχι μόνο να πάρουν τις επιδοτήσεις που τους παρέχει το κράτος, αλλά και για την προώθηση και προβολή των τοπικών προϊόντων.
Θα υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις   όπου θα αναγράφονται τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς  και οι ημερομηνίες που θα επισκεφτούμε όλα τα  χωριά της περιοχής.
Κέντρα εξυπηρέτησης Αγροτών θα λειτουργούν καθημερινά στη Κύμη ,στο Κάδι,  στο Νεοχώρι και στο Αλιβέρι.
Πληροφορίες –τηλέφωνα επικοινωνίας
Για Κύμη –Κονίστρα Καμπούρης Αθανάσιος    6977350555
                                      Μπουρίκας Δημήτρης     6977616150
Για Αυλωνάρι –Κριεζά –Αλιβέρι     Καράπας Αναστάσιος    6970124960

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου