Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ντροπή!

  Είχα ένα συναίσθημα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν!
  Χαρά ήταν, λύπη ήταν, δεν μπορούσα να καταλάβω.
  Τελικά κατάλαβα τι ήταν.
  Ήταν ντροπή!
  Ήταν ντροπή γιατί χαιρόμουν που καταδικάστηκε ένας νυν ή τέως Δήμαρχος, ήταν ντροπή γιατί λυπόμουν που αθωώθηκε ένας νυν ή τέως Δήμαρχος.
  Και ήταν ντροπή γιατί ο νυν ή ο τέως Δήμαρχος που καταδικάστηκε ή αθωώθηκε δεν είχε γίνει από μόνος του Δήμαρχος ή οτιδήποτε άλλο, αλλά είχε εκλεγεί με την δική μου ψήφο.
  Για τον εαυτό μου ντρεπόμουν!
 
  ....ΣΥΝΈΧΕΙΑ..
   Από που ορισμένοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι στο παραπάνω σχόλιο αναφέρομαι στον τέως Δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά;
   Μήπως βγήκαν τίποτε αποφάσεις δικαστικές πρόσφατα στο όνομά του;
   Μήπως εκτός από Δήμαρχος είχε εκλεγεί και Νομάρχης ή Αντιπεριφερειάρχης;
   Η ανάρτηση αναφέρεται σε άλλον άρχοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης που πρόσφατα καταδικάστηκε αλλά και με άλλη απόφαση για το ίδιο αντικείμενο αλλά με διαφορετικό θέμα απαλλάχθηκε για την αυτή ΔΕΚΟ.
  Αναφέρεται σε άτομο που είχε εκλεγεί σε καθήκοντα ανώτερα του Δημάρχου.
  Να προσέχετε λοιπόν και να καταλαβαίνετε αυτά που διαβάζετε και να μή χαίρεστε πιστεύοντας ότι ο Θωμάς έχει αποστάτες.
  Επίσης θα πρέπει να καταλάβετε ότι κοψοχέρηδες έχει η "Συμπολιτεία" και η απογοήτευση αυτών που την ψήφισαν είναι πλέον ορατή.
  Τώρα επί προσωπικού..
  Ναι, ντράπηκα που χάρηκα γιατί καταδικάστηκε ο περί ου ο λόγος  και ντράπηκα γιατί δεν χάρηκα που αθωώθηκε. Αλλά και ντράπηκα που ασχολούμαστε με αυτό το θέμα.
  Αυτά.


15 σχόλια:

  1. Οποιος γραψει σχολιο θα διαγραφη μονο θα τα διαβαζεται και μετα μοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο κείμενό σου Άγγελε, αναφέρεται σε άρχοντα που είχε εκλεγεί με τη δική σου ψήφο. Μετά προσπάθησες να το σώσεις με το συμπληρωματικό. Αλλα ηταν αυθόρμητο και σου βγήκε ευκολα..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλά στο τέλος μπερδεύτηκες. Τι το ήθελες το τελευταίο;χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα κάνω καμιά προσπάθεια να σε πίσω αλλά θα σου ζητήσω να το διαβάσεις καλά και να το καταλάβεις με βάση τη δική μου σκέψη και όχι τη δική σου.
    Αλλά έτσι από περιέργεια είσαι ευχαριστημένος με το που ψάχνουμε ποιος θα καταδικαστεί και ποιος όχι; Και μη μου πεις ότι είναι θέμα χρημάτων γιατί αυτά θα τα βρει η δικαιοσύνη και γιατί αποτελούν τον "σανό" για το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα περίμενα να πεις ότι καλα κάνει η νεα Δημοτική Αρχή και λειτουργεί με νομιμότητα και διαφάνεια. Θα μπορούσε να κάνει το κορόιδο και να τα καλύψει όλα. Όμως δείχνουν ότι ΔΕΝ είναι ίδιοι. Να σου υπενθυμίσω ότι, τη διαφάνεια τη ζήτησε ο λαός και ο Δήμαρχος σέβεται και τηρεί πιστά την εντολή του. Εσύ είπαμε, δεν εχεις λόγο να φοβάσαι. Τι κόβεις φλέβες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω βασικές αντιρρήσεις για αυτά που γράφεις.
    Κατ΄αρχήν η νομιμότητα και η διαφάνεια είναι αντικείμενα που τα αναφέρουν οι νικητές των εκλογών συνήθως μετά την αποχώρηση από την εξουσία των άλλων, αλλά εδώ ο Χρήστος που πληρωνόταν με "μαύρα" με ¨μαύρα" πληρώνεται και τώρα και άλλα διάφορα που βλέπουμε να γίνονται και καλά γίνονται γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Οι δε καταγγελίες που ακολουθούν τα διάφορα ονόματα δείχνουν ότι η διαφορά είναι στην "ούγια". Δεν νομίζω ότι θα βγει άκρη σε όλες τις περιπτώσεις. Πολιτικές ευθύνες υπάρχουν σε όλους,αλλά ποινικές δεν βλέπω για κανένα και οι καταδίκες θα εκπέσουν.
    Αλλά, επειδή δεν είμαι δικομανής, δεν μου αρέσει να ασχολούμαστε με δίκες, καταγγελίες κλπ.
    Άντε καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η νομιμότητα και η διαφάνεια ΔΕΝ είναι αντικείμενα. Είναι αρχές και το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι τις έχουν.

      Διαγραφή
  7. Δεν θελω να κάνω πρόβλεψη παρόμοια με τη δική σου Άγγελε, για τον ίδιο λόγο που δεν κάνουν και οι σεισμολόγοι.Δεν θα ήθελα να συνεχίσει ο Δήμος να δουλεύει με μαύρα, διότι το θεωρώ διαχειριστική ανεπάρκεια.Αλλα όταν ο Δήμος δουλεύει με μαύρα γιατί ζητάμε από τους πολίτες επαγγελματίες να δουλεύουν με άσπρα; Και από που θα βγουν οι μισθοί και οι συντάξεις όταν ολοι δουλεύουμε με μαύρα;;Δεν σε αναγνωρίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δημος δουλευει για το κοινο καλο ενω οι επαγγελματιες για το δικο τους εις βαρος του συνολου. Εσυ που δεν μπορεις να κρυψεις δεκαρα απο τα εισοδηματα σου πρεπει να βλεπεις τη διαφορα.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή, όλοι οι "εθελοντές" του Θωμά που επαιρναν μαύρα τοσα χρόνια,και δεν τα δήλωναν στην εφορία και τώρα κρύβονται, ήταν για το καλό του Δήμου;

      Διαγραφή
    3. Εάν έχετε τα κότσια, εμφανίσετε μια λίστα με τα ονόματά τους...

      Διαγραφή
    4. Ούτε στην Αφρική δεν γίνονται αυτά!!!
      Άντε καλό βράδυ!!

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή