Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Καθαριότητα Ακτών - Ημέρα Περιβάλλοντος.


Μικροί και μεγάλοι εν δράσει …Καθάρισαν την Παραλία της Κύμης και το Σουτσίνι     Για μια ακόμα χρονιά η Δημοτική Κοινότητα Κύμης, οργάνωσε με τη ευκαιρία του εορτασμού της  ημέρας  του περιβάλλοντος,   την καθαριότητα των ακτών. Και πάλι η συμβολή του Λιμεναρχείου κύμης ήταν χαρακτηριστική και αποτελεσματική. Οι μικροί μαθητές διδάχτηκαν στην πράξη αυτά που δεν διδάσκονται στην αίθουσα και που έχει άμεση σχέση με το μέλον τους. Και του χρόνου. 
        Στην προκειμένη περίπτωση όμως, δεν είμαστε σε θέση να σας παραθέσουμε άλλα στοιχεία γιατί δεν ενημερωθήκαμε ούτε για τον προγραμματισμό, ούτε για τις συμμετοχές, ούτε για τα αποτελέσματα. Ενημερώθηκε μόνο φιλικό προς την τοπική αρχή ιστολόγιο, από το οποίο και πήραμε και την φωτογραφία και μάλιστα με την σχετική επισήμανση.
       Θα παρακαλούσαμε την επόμενη φορά να μας πληροφορούσαν  έγκαιρα, ώστε να ενημερώνουμε τους Κυμαίους για τις δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας  και της Δημοτικής Κοινότητας. 




5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να δεχθώ αυτά που αναφέρει ο "Ανώνυμος" σχολιαστής, το σχόλιό του βέβαια το διέγραψα. Μπορώ όμως να επιβεβαιώσω ότι είναι θέμα ικανότητας διαχείρισης του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ π.χ.ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΥΜΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΥΜΗΣ- ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ.ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ (ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ,ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ,ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ).ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σουτσινι που ειναι στα μαυρα του τα χαλια δεν το βλεπει κανεις ηθελα να ηξερα ντρεπομαι που παω εκει για μπανιο μας γελανε και η ρεγγες ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟΥς ΨΗΦΙΣΑΤΕ φατετους τωρα στην μαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή