Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ανόητοι και πλαστογράφοι!

 
Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε σε γνωστό ιστολόγιο της περιοχής που σκοπό έχει να θέσει τον πρώην Δήμαρχο κ.Θωμά εκτός υποψηφιότητας για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές και ταυτόχρονα να υποστηρίζει την παρούσα Δημοτική Αρχή γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατά του, να καπηλεύεται και να παραποιεί το λογότυπο του δικού μου ιστολογίου, κατά τρόπο εντελώς αντιδεοντολογικό και πρόστυχο.
   Παρά την σύσταση που έκανα στον βασικό διαχειριστή να μη συνεχίσει την ανόητη αυτή συμπεριφορά, αυτός συνεχίζει, προσπαθώντας να παρασύρει αναγνώστες και να δημιουργήσει κατά την άποψή του προβλήματα.
   Στερείτε σεβασμού, ευθύνης και γλαφυρότητας, εκθέτει δε αυτούς που δήθεν νομίζει ότι υποστηρίζει, γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι τα γράφει από μόνος του, αν και το διαψεύδει, αλλά και ότι τα υιοθετούν σημαίνει ότι τον καλύπτουν μέχρι τώρα. Είναι γνωστή η ιστορία που αποκαλύψαμε με γνωστό ψεύτικο προφίλ. Θα το καταλάβει σύντομα όταν θα κληθεί από την δικαιοσύνη να αποδείξει τα ψεύδη που αναπαράγει, από αυτούς που κατηγορεί χωρίς στοιχεία. Ας αφήσει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και τα "αποκλειστικά" των 180.000 ευρώ, είναι γελοία όταν ο πρώην Δήμαρχος έχει αναφέρει ότι για εύλογους λόγους, κατά την άποψή του, έχει υπερβεί τα 700.000 ευρώ προκειμένου να λειτουργήσει ο Δήμος από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο του 2014. Οι νόμιμοι κριτές θα αποφασίσουν και οι λοιποί θα λογοδοτήσουν.
 
Το intzu έχει έναν διαχειριστή, τον υποφαινόμενο, και ότι αναγράφεται εδώ είναι πρωτότυπο, προσωπικό και δεν έχει δικαίωμα κανείς να το αναδημοσιεύει χωρίς να αναφέρεται στην πηγή προέλευσης. Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να υποβάλει ενυπόγραφες ανακοινώσεις ή σχόλια με γνωστό και αναγνωρίσιμο όνομα και τίτλο, χωρίς υβριστικά κείμενα ή χαρακτηρισμούς προκειμένου να δημοσιευθούν αυτούσια.
    Σχόλια ανώνυμα διαγράφονται, μόλις γίνουν αντιληπτά.
    Κάθε αναδημοσίευση με παραποιημένα στοιχεία είναι παράνομη 

5 σχόλια:

  1. Αντιγραφή από το ΛΑΛΑ-ΤΟ
    Διαβάζουμε κατά καιρούς τις αιτιάσεις της πρώην Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για όσα της καταμαρτυρούν. Δικαίωμα ασφαλώς κάθε κατηγορούμενου να προβάλλει τις δικαιολογίες του αλλά και δημοκρατικό δικαίωμα κάθε δημοτικής πολιτικής κίνησης να υπερασπιστεί και να προβάλλει την πολιτική της. Όμως φαίνεται ότι δεν έχουν πάρει μυρωδιά για τον πανάρχαιο κανόνα του «παν μέτρον άριστον».
    Το ότι ένας Δήμαρχος μπορεί παρεπιπτόντως να κινηθεί στα όρια της νομιμότητας για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ξεπερνώντας τη γραφειοκρατία και το αυστηρό και εν πολλοίς αρτηριοσκληρωτικό νομικό πλαίσιο είναι κάτι αναπόφευκτο. Αυτό είναι άλλο και άλλο είναι να γίνεται η εξαίρεση κανόνας και ακόμη χειρότερα να γίνεται η εξαίρεση πάγια πολιτική συμπεριφορά. Γιαυτό καλύτερη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή και η προετοιμασία για την νομική αντιμετώπιση των καταλογισμών παρά η πολυλογία και η επίθεση διότι και προκαλεί και εκτίθεται.
    Όχι, η παράτυπη και παράνομη διοίκηση δεν μπορεί να είναι ούτε κανόνας ούτε να προβάλλεται ως αυτοθυσία για το συμφέρον των πολιτών. Εάν γίνεται αυτό τότε πέρα από ιταμός λαϊκισμός είναι και αντιδημοκρατική αντίληψη διότι στη δημοκρατία δεν προέχει το συμφέρον των πολιτών χωρίς τη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και των κανόνων του κράτους δικαίου όλα αυτά πάνε μαζί και αποτελούν το δημόσιο συμφέρον που πρέπει να είναι το συμφέρον των πολιτών.
    Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι όμως άγνωστες ή σπάνιες στους δήμους. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι και η πεπατημένη.
    Από την άλλη πλευρά για να γίνεται κανείς τιμητής όταν πλέον ασκεί αυτός τη διοίκηση θα πρέπει να είναι υπόδειγμα νομιμότητας και τήρησης των διαδικασιών. Γιαυτό και σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται μέτρο και μέθοδος.
    Εξάλλου σε αυτό τον Δήμο ότι και να καταλογίσει ο ένας στον άλλο, η ουσία είναι ότι σπανίως ασκείται διοίκηση. Όλα τα φορτώνουν στο μεγάλο του Δήμου, δηλαδή στην τεράστια έκτασή του. Τους είδαμε και στις μικρότερες εκτάσεις!!! Ένας μεγάλος δήμος διοικείται όντως δυσκολότερα αλλά διοικείται. Χρειάζεται ικανότητα, γνώση και κυρίως οργανωτικότητα και επίγνωση της αποστολής. Χρειάζεται δημοκρατικό και αυτοδιοικητικό ήθος. Δεν φταίει η έκταση του Δήμου. Φταίει ότι λείπουν όλα τα άλλα.

    Γιαυτό ας επιστρατεύσει η κάθε πλευρά ότι ικανότητες διαθέτει και η πλειοψηφία και η μειοψηφία, κυρίως πολιτικό ήθος και δημοκρατική προσήλωση στους ρόλους τους. Όσο για όλα τα άλλα δεν τα περιμένουμε. Αρκεί μόνο η προσπάθεια αυτά τα τρία χρόνια που υπολείπονται για να μην πάνε χειρότερα τα πράγματα. Και κυρίως οι κρατούντες να επιδείξουν εγρήγορση, επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες και λιγότερο δεξιές πρακτικές και αδέξιους παραγοντισμούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μαργέλη επειδή το πήρες κατάκαρδα το χιουμοριστικό σχόλιο με το λογότυπο του ιντζου θα το κατεβάσω.Οι χαρακτηρισμοί που κάνεις είναι περιττοί και άστοχοι.Μη χαλιέσαι!Χιούμορ κάνουμε την εξέλιξη των γεγονότων. Νομίζω οτι η Δημοκρατία μας,το επιτρέπει. Άλλωστε, δεν σας έχω βρίσει,δεν σας έχω απειλήσει και δεν σας έχω πετάξει κανένα ποτήρι, πράξεις τις οποίες έχουμε δει από αυτούς που υποστηρίζετε και έχουν καταλήξει στα δικαστήρια. Τέλος όσα εχω γράψει κατα καιρούς, είναι απολύτως αληθινά και δεν θα χρειαστεί να αποδείξω ΤΙΠΟΤΑ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι να τα κατεβάσεις γιατί εξαπατάς αναγνώστες.Το χιούμορ κρίνεται από τους άλλους και όχι από αυτούς που γράφουν αυτά που γράφουν. Το δε χιούμορ μέσω πλαστογραφίας είναι απαράδεκτο. Δεν με νοιάζει αν συμφωνείς, ας το κρίνουν οι αναγνώστες, αλλά με ενοχλεί που χρησιμοποιείς το δικό μου λογότυπο. Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι σωστό, ηθικό και νόμιμο;Έκρινες δε ότι είναι αληθινά αυτά που έχεις γράψει;Εγώ δεν ξέρω τα όρια του νόμου, του έχω όμως εμπιστοσύνη και περιμένω το αποτέλεσμα της έρευνας.Γιατί βιάζεσαι; Ως για τα δικαστήρια πολλοί έχουν πάει και πολλοί έχουν καταδικαστεί. Αυτό δε που με φανατισμό υποστηρίζω είναι τα έργα των ανθρώπων.Αυτά μένουν και από την παρούσα Δημοτική Αρχή, μετά από δύο χρόνια, έργα δεν έχουμε δει. Το εργοτάξιο έγινε κενοτάφιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι και πλαστογραφία. Μην υπερβάλλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααα μόλις τώρα είδα που γιορταζες χθες τα γενέθλιά σου! Χρόνια σου πολλά να τα εκατοστίσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή