Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αγροτική Οδοποιία.

Ένα άλλο πράγμα που θα πρέπει να ξεχάσουμε εμείς στην Κύμη, τουλάχιστον για όσο διαρκεί αυτή η Δημοτική Αρχή, είναι η άριστη εμφάνιση των αγροτικών δρόμων και ιδιαίτερα των δευτερευόντων που συνδέουν τις κύριες αγροτικές αρτηρίες, όπως αυτή που συνδέει τον δρόμο από το κτήμα Βλάχου προς Λίας ή Αχλί!
Οι περισσότεροι από τους δρόμους αυτούς από μονοπάτια έγινα δρόμοι την εποχή του Σιδεράκη και ολοκληρώθηκε σχεδόν το έργο επί Θωμά με ασφαλτοστρώσεις με βάση κάποια αγροτικά προγράμματα. Ο Αντιδήμαρχος Παππάς φρόντιζε για την συντήρηση και μάλιστα όταν γκρίνιαζα έλεγε " Πρώτα οι δρόμοι που πάνε σε σπίτια και μετά οι άλλοι".
Τώρα λόγο των κακών καιρικών φαινομένων αλλά βασικά επειδή δεν συντηρήθηκαν και την προηγούμενη χρονιά, το έργο είναι πολλαπλάσιο, επειδή δε οι οικονομικές δυνατότητες της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης είναι μηδενικές δεν βλέπω να γίνεται κάτι.
Η προσπάθεια του "καταστροφέα", μέχρι που χάλασε, έγινε σε βασικούς δρόμους και μάλιστα εκεί που δεν χρειαζόταν, να μην πάμε σε λεπτομέρειες γιατί θα γράφουμε καμιά εβδομάδα.
Και βέβαια να μην μιλήσουμε για τους δασοδρόμους προς τα βουνά. Χαίρε βάθος ( ρηγμάτων) αμέτρητο.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου