Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Αυγουστιάτικη Επίθεση κατά Θωμά.

Σχετική εικόναΔικηγόρους έβαλαν, οικονομικούς ελέγχους έκαναν, πορίσματα βγήκαν και όλο το θέμα θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί. Γιατί βιάζονται; Οι εκλογές είναι το 2019!
Γιατί λοιπόν αυτή η μανιώδης επίθεση κατά του Θωμά; Αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια;
Θέλουν να αποσπάσουν το πνεύμα των Δημοτών από την ανυπαρξία τους; Μα τα μη έργα τους τους εκθέτουν! Τα πάντα. Καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, απορρίμματα και τόσα άλλα. Οι Δημότες ρωτούν: Υπάρχει Δήμος;
Φοβούνται τόσο πολύ τον Θωμά; Θέλουν να μην κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές; Μα δεν εξαρτάται από αυτούς! Άλλοι θα αποφασίσουν.
Γράφουν διάφοροι στο εκ Βιτάλου ορμώμενο ιστολόγιο, κάνοντας χρήση το όνομα διαχειριστού ή της στέλνουν σχόλια και τα αναρτά υπό το όνομά της και την εκθέτουν, με εμφανή τη διαφορά σύνταξης και γλώσσας, δείχνοντας και την δειλία τους γιατί δεν γράφουν επώνυμα και ψάχνουν να βρουν λόγους για να μή σκέπτονται οι Δημότες το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το κλειστό Γυμναστήριο και τόσα άλλα.
 Αλλά είπαμε. Οι Δημότες έχουν και μνήμη και κρίση και κάνουν σύγκριση.
Υπομονή για όλους και σεμνά γιατί μερικού περνούν τα όρια της στοιχειώδους ευγένειας.
Χρόνια Πολλά.  

9 σχόλια:

  1. Δειλία είναι τα γραφόμενά σας λέω Μαργέλη διότι δεν αναφέρετε επώνυμα τους αποδέκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διόρθωση αποδεικνύει ότι το σχόλιο συντάχθηκε εν θερμώ, αλλά πως ένας δειλός "Ανώνυμος" χαρακτηρίζει κάποιον που επώνυμα γράφει και σχολιάζει; Απλά γιατί τα αναφερόμενα στην ανάρτηση είναι αληθή. Αν τώρα ο σχολιαστής δεν καταλαβαίνει τους αποδέκτες τότε είναι ψεύτης τουλάχιστον χωρίς να απορρίπτεται και να είναι και ανόητος. Αποδέκτες είναι η δημοτική αρχή, οι ανίκανοι κατά τον χαρακτηρισμό συμβούλου της συμπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΠΟΘΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΑΠΌ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΚΥΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΓΕΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ,ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;ΜΗΠΩΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα ότι όλοι πρέπει να κάνουν έγκαιρα κάποτε την αυτοκριτική τους, έτσι ώστε να έχουν τον χρόνο να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με ψηφοφόρους που τυχόν αδίκησαν και πολύ περισσότερο με ανθρώπους που τον στήριξαν και δεν δικαιώθηκαν για την θέση τους. Αλλά αυτοί θα αποφασίσουν πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος και βέβαια ο εγωισμός δεν έχει θέση εάν σκοπεύεις να διεκδικήσεις πάλι μια αιρετή θέση.
    Στην προκειμένη περίπτωση και για τον Δημήτρη Θωμά, πιστεύω ότι μετά από τρεις εκλογικές νίκες για 12 χρόνια σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν αδικηθεί ή που νομίζουν ότι αδικήθηκαν και γι'αυτό θα πρέπει να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΓΕΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ.ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΡΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΕΑΝ ΟΧΙ.......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι θέσεις και οι τοποθετήσεις είναι προσωπικές και ίσως να μην είμαι και γνώστης. Ένεκα τούτου δεν μπορώ να τοποθετηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή