Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Σκουπίδια - Κάποιος πρέπει να δώσει οδηγίες.

    Γίνεται αγώνας από τους αρμόδιους για να βρεθούν τα μέσα και το προσωπικό προκειμένου να γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που λόγο συνθηκών η περισυλλογή είναι αναγκαία να γίνεται καθημερινά.
    Δεν είναι όμως δυνατόν να γίνεται η περισυλλογή και ο χώρος μετά να είναι βρώμικος και χειρότερος από πριν. Λαμβάνοντας υπόψη δε ότι δεν είναι δυνατόν να ακολουθεί το απορριμματοφόρο άλλο αυτοκίνητο με προσωπικό για να καθαρίζει και απολυμένει το χώρο, θα πρέπει το ίδιο το προσωπικό να διαθέτει μία σκούπα και ένα φαράσι και να μαζεύει ότι έπεσε έξω κατά την φόρτωση.
   Ιδού πριν

   Ιδού μετά

Χάλια

    Την επομένη 22.08.2017, μετά από την επέμβαση του κ. Μπιμπή, μια και οι εντεταλμένοι για τα δελτία τύπου της Δ.Ε.Κύμης πρότειναν αντί να βγάζω φωτογραφίες να πάρω την σκούπα και το φαράσι που ψάχνουν και να τα καθαρίζω. Έχουν ιδέες δεν λέω, γι' αυτό πάμε κατά διαόλου.
    Δημότες υπομονή.


1 σχόλιο:

  1. ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΟΛΟ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
    1)ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 2)ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    3)ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΛΥΣΗΣ ΚΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή