Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Να δηλώσουμε όσοι μπορούν ! Πρέπει.

 ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ- ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ



ΘΕΜΑ: Παράταση προθεσμίας  πρόσκλησης  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου .
Σε συνέχεια της ανοιχτής  επιστολής  του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου  για εκδήλωση  ενδιαφέροντος συμμετοχής στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ   ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ , ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία εκδήλωσης  ενδιαφέροντοςσυμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου για συμμετοχή.
Οι φορείς θα πρέπει να ορίσουν έναν εκπρόσωπο τους με τον αναπληρωτή του  και τα στοιχεία επικοινωνίας  τους.
ΣΧΟΛΙΟ: Παρακαλούμε για την παράταση της προθεσμίας μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017
Παραθέτω αυτούσιο σχόλιο αναγνώστη για την ενημέρωση των Δημοτών.

        ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ 'ΑΦΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ΄. ΑΠΟ ΤΙΣ 28-7-2017 Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΦΟΡΕΙΣ,ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΑΓΑΝΟ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΥΜΗΣ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΛΠ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ Η ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ. ΕΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ 31-8-2017.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

1 σχόλιο: