Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Από που πάμε για τη χαβούζα;

   Οι φωτογραφίες είναι από τον δρόμο από Κύμη για Μαλετιάνους και μου στάλθηκαν από φίλο αναγνώστη, σήμερα 22.08.2017.
   Τελικά όπου θέλει ο καθένας ξεφορτώνει ότι έχει για πέταμα.



4 σχόλια:


  1. 10 σχόλια
    Σχόλια
    Tonisx Katsoulis
    Tonisx Katsoulis προσεχε γιατη θα σου πουνε οτι χαλας τον τουρισμο.χα.χα.χα


    Ο χρήστης Αθανασία Χονδρονικόλα απάντησε · 1 απάντηση
    Tonisx Katsoulis
    Tonisx Katsoulis βγαλε και αλλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 22 Αυγούστου στις 6:38 μ.μ.
    Διαχείριση

    Ο χρήστης Μαρια Καραγιαννη απάντησε · 4 απαντήσεις
    Athanasios Paschalis
    Athanasios Paschalis You forgot the road for Soutsini....
    Δείτε τη μετάφραση


    Ο χρήστης Αγγελος Μαργέλης απάντησε · 1 απάντηση

    Alkiviadis Karakostas Είναι γεγονός ότι μπορεί ο Δήμος να μη ανταποκρίνεται πλήρως,έχω όμως την απορία τον έν λόγο κύριο που πέταξε όλα αυτά δεν το είδε κανένα μάτι και αν το είδε τι έκανε;Νομίζω κατά τη ταπεινή μου άποψη ότι εκείνο που χρειάζεται είναι ενημέρωση και καταγγελία ότι υποπίπτει στη αντίληψη μας,δεν είναι ρουφιανιά είναι καθήκον μας


    Μαρια Καραγιαννη Κε Καρακώστα μην μπαίνετε και εσείς στο παιχνίδι τους. Αν οι ασυνήδητοι πετάνε μπάζα, στρώματα τενεκέδες και κοπριά από δω και από κει δεν φταίει ο Δήμος. Ίσως να φταίει η πολιτεία που κατάργησε το θεσμό του αγροφύλακα.


    Alkiviadis Karakostas Προφανώς και δεν φταίει ο Δήμος και ούτε έχει τη δυνατότητα να τρέχει πείσω από κάθε ασυνηδιτο .Επισης πιστεύω ότι το όλο πρόβλημα δεν είναι θέμα για αντιπολίτευση αλλά για συνεργασία όλων μπάς και γίνει κατι
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 1 · 4 ώρες

    Μαρια Καραγιαννη Πολύ σωστά!
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 4 ώρες

    Αγγελος Μαργέλης Τότε γιατί διαμαρτύρεστε όταν το θέμα αναδεικνύεται; Η πραγματικότητα είναι ότι όταν ένα θέμα αναρτάται τα αποτελέσματα είναι συνήθως θετικά.
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 2 ώρες

    Μαρια Καραγιαννη Εσείς κε Μαργέλη δεν το ανεβάζετε για να έχει θετικά αποτελέσματα. Το κάνετε για πολιτικούς λόγους, για να μειώσετε τη δημοτική αρχή, να δείξετε ότι δεν δουλεύει καλά το σύστημα και ότι μόνο με εσάς δούλευαν όλα ρολόι. Σας έχει καταλάβει ο κόσμος.


    Αγγελος Μαργέλης Την αντιπολίτευση την ασκώ κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης. Το ιστολόγιο είναι προσωπικό και δεν καταλαβαίνω γιατί αδυνατείτε να καταλάβετε ότι δεν εκπροσωπεί κανέναν. Είναι καθαρά ενημερωτικό και πολλές φορές έχει επιβραβεύσει ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Όποιος στείλει ανακοίνωση εγώ την αναρτώ. Είτε είναι του κ. Θωμά είτε είναι του κ. Μπουραντά. Τώρα τι να κάνουμε όταν τα έργα είναι μηδενικά και η κοινοποίηση αυτής της εγκατάλειψης σας ενοχλεί; Επίσης να σας επισημάνω ότι κάθε ενέργεια προς τον Δήμο και κάθε απάντηση αναρτώνται αυτούσια χωρίς σχόλια. Εύκολα μπορείτε να δείτε και τα θέματα που ζητώ να συζητηθούν. Δείτε λοιπόν την πραγματικότητα γιατί δεν πιστεύω ότι εσείς ενδιαφέρεστε για την Κύμη περισσότερο από εμένα. Εάν θέλετε να αποδείξετε την αποδοτικότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής στην Κύμη,πείτε τα έργα που έχουν κάνει τα τρία χρόνια της διοίκησης του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρια Καραγιαννη Ο κόσμος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Θυμάτε τους αγώνες που δώσατε από αυτά το ιστολόγιο για τους νέους ορίζοντες που ήσασταν και σύμβουλος. Συνεπώς, με το να λέτε ότι το ιστολόγιο είναι ενημερωτικό εισπράττουμε μια υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προεκλογικοί αγώνες είναι εκτός προγράμματος και λογικά και φυσιολογικά θα υποστήριζα τον συνδυασμό μου και κατ΄επέκταση και τον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθανασία Χονδρονικόλα ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ........!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή