Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Περί βρεφονηπιακού Σταθμού Κύμης.

   
Παρατίθεται αυτούσιο αίτημα που υποβλήθηκε στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου και αφορά τον βρεφονηπιακό Σταθμό Κύμης, προκειμένου μεσω ημών να ενημερώσει τους Δημότες που εξυπηρετούνται από το Σταθμό.
     Αναμένομε σχετική προφορική ή έγγραφο ενημέρωση.

Κύριε  Πρόεδρε

                        Λόγο της λήξεως της διακοπής των εργασιών του βρεφονηπιακού σταθμού της Κύμης λόγο θέρους και τις αφόρητες πιέσεις των γονέων των οποίων τα παιδιά εξυπηρετεί ο εν λόγο σταθμός και οι οποίοι αγωνιούν για την εξέλιξη του θέματος μετά την 31 Δεκεμβρίου 2017, επιθυμούμε να μας γνωρίσετε τις θέσεις σας για το μέλλον, ώστε να είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους.

                        Θα προτιμούσαμε για μια προσωπική ενημέρωση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, όπου θα μπορούσατε να δείτε και τις θέσεις των γονέων αλλά και να απαντήσετε και σε τυχόν ερωτήσεις.  
                         
                        Παρακαλούμε για τις κατά την κρίση σας ενέργειες και την ανάλογη ενημέρωσή μας.


2 σχόλια:

  1. ΑΓΓΕΛΕ ΣΤΙΣ 23-8-2017 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ν.Ν.Π.Δ.
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΑΔΑ:ΨΚΒΑΟΞ6Ψ-Δ6Σ, ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.41/2017.
    ΔΕΥΤΕΡΑ 4-9-2017 14ο ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γνωστό από προηγούμενο ΔΣ όπου περί την 02.00 πρωινή γίναμε μαλλιά κουβάρια. Έχει πάρει ανακοπή ο Πρόεδρος εξώσεων και άλλων χρεών μέχρι τέλος Δεκ. 2017 με την ελπίδα ότι θα πληρώσει τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή