Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Άλλος για Χαλκίδα και άλλα τινά.

   Κοινοποιήθηκε και η απόφαση για την μεταφορά και του Υποθηκοφυλακείου Κύμης, αλλά και αυτού του Αλιβερίου στην Χαλκίδα. Τώρα πότε θα υλοποιηθεί άγνωστο, γιατί θα πρέπει να βρεθεί κτήριο και άλλα τινά, τυπικά στοιχεία.
  Πάντως είδηση δεν πήραμε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τις Δημοτικές αρχές. Και μη μου πεί κανένας έξυπνος ότι οι αποφάσεις είναι πανελλαδικού επιπέδου, γιατί και για την εφορία, αλλά και την αστυνομία πανελλαδικού επιπέδου ήταν, αλλά έμειναν.
  Αδιαφορία και εγκατάλειψη.
  Μέχρι το 2019 θα έχουν φύγει και οι πέτρες.
  Είπα πέτρες και θυμήθηκα τον βράχο στη Χιλή. Τι έγινε τελικά; Η κοροϊδία έχει όρια. Οι Χιλιώτες ετοιμάζουν χαρτιά για τον εισαγγελέα.
   Εισαγγελέας ε; Λένε να πάνε γονείς και κηδεμόνες για την παιδική χαρά Κύμης. Μα είναι χώρος αυτός για να παίζουν μικρά παιδιά; Ούτε μια κούνια;

3 σχόλια:

  1. Επειδή βγήκαν οι γνωστοί υποστηρικτές της υποβάθμισης της Κύμης και ανέφεραν διάφορα φαιδρά περί της παιδικής χαράς της Κύμης, παρακαλώ με καλή πρόθεση να μας στείλει κάποιος φωτογραφίες από άλλη παιδική χαρά όπου να υπάρχουν αυτά τα όργανα που υπάρχουν στην Κύμη. Και ας ρωτήσουν και τους γονείς γιατί νομίζω ότι ζούμε σε άλλη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπαιωαννου χρηστος20 Οκτωβρίου 2017 στις 4:53 π.μ.

      Ενθυμουμενος οτι στην πλατεια της κυμης εχει κουνιες μιας και στην κονιστρα δεν εχει ουτε για δειγμα το καλοκαρι πηρα τον 2 χρονων γιο μου και πηγα επι τουτου με μεγαλη μου απογοητευση διαπιστωσα οτι η συγκεκριμενη παιδικη χαρα ειναι για παιδια ανω τον 5 χρονων στην ερωτηση μου αν υπαρχει αλλη παιδικη χαρα η απαντηση ηταν αρνητικη.Α να μην ξεχασω και αυτες τις σαπιες που υπαρχουν στην παραλια!!!

      Διαγραφή
  2. Οι κούνιες στην Παραλία Κύμης έχουν τοποθετηθεί από τους τοπικούς καταστηματάρχες και δεν είναι παιδική χαρά του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή