Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.


Οι αποστάσεις, οι παραιτήσεις, ο απαξιωτικός λόγος και γενικά όλες οι συμπεριφορές των στελεχών της Δημοτικής Αρχής στον Δήμο Κύμης-Άλιβερίου, για την ανικανότητα του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά, είναι προσχηματικές.
Αντικατροπτίζουν σαφώς την ύστερη σκέψη της επανεκλογής τους, η οποία φαντάζει αδύνατη συνδεόμενη με την χαμένη πενταετία για την περιοχή, την οπισθοδρόμηση του Δήμου δεκαετίες πριν.
Προτιμούν την θέση του μισοκαμμένου χαρτιού, από την στάχτη και τον κουρνιαχτό που αφήνει πίσω της η τραγική τους θητεία.
Αφήνουν, ενισχύοντας τον νυν, πλην όμως τελειωμένο δήμαρχο, τον άχαρο ρόλο της εξόντωσης του πολιτικού τους αντιπάλου, με την ελπίδα ότι δεν θα τον βρουν μπροστά τους στις επόμενες εκλογές.
Επιχειρούν να περάσουν ένα σύστημα λειτουργίας στον Δήμο, ημινόμιμο αλλά απαραίτητο όπως παραδέχονται και εφαρμόζουν όλοι οι δήμαρχοι στην Επικράτεια, με σκοπό να ξεπεράσουν τα εμπόδια που δημιουργούν οι μνημονιακοί νόμοι.
Και το φέρνουν προς ψήφιση, ζητώντας την μέγιστη συναίνεση, ενώ παράλληλα ο Μπουραντάς σέρνει στα δικαστήρια για τον ίδιο λόγο τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Θωμά. Δηλαδή με την λογική του νυν δημάρχου, αν η εισήγηση του γίνει αποδεκτή από το σώμα, αυτόματα θέτει ο ίδιος τον εαυτό του στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Στ. Μούντριχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου