Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Άρχισαν τα Προεκλογικά Έργα!-1-

Αποτέλεσμα εικόνας για Λεφτά και έργα    Μετά την παρέλευση μιας στείρας τετραετίας κατά την οποία η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν έθεσε λίθον επί λίθου, δεν ολοκλήρωσε έγκαιρα κανένα έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, δεν άρχισε κανένα νέο έργο, δεν σχεδίασε κανένα μελλοντικό έργο και έθεσε "σε ύπνωση" το έτοιμο σπίτι του Γ. Παπανικολάου και αμέσως μόλις άλλαξε η ημερομηνία των Δημοτικών εκλογών από τον Οκτώβριο στο Μάιο, άρχισαν να προκηρύσσονται έργα και να μοιράζονται λεφτά που κρατούσαν μέχρι τώρα στα ταμεία του Δήμου.
   Χρήματα που οφείλουν σε Δημότες από την δική τους χρήση, χρήματα για την αγροτική οδοποιία, χρήματα για την ύδρευση, χρήματα για τα σκουπίδια, χρήματα για τα νεκροταφεία, χρήματα για του δρόμους και δεν ξέρω γιατί άλλο ακόμα!
Αποτέλεσμα εικόνας για Λεφτά και έργα   Και αν δεν έχουν πάρει λεφτά για τα ληξιπρόθεσμα, για τις θεομηνίες, για τα σκουπίδια. Και όχι μόνο δεν τα αξιοποίησαν αλλά αρνήθηκαν και τα χρήματα της Περιφέρειας για τον δρόμο της Πλατάνας, γιατί δεν τους άρεσε ο εργολάβος! Έλεος!
   Και βλέπουμε τώρα να προκηρύσσονται δαπάνες για τα παρακάτω, όπως αναγράφονται στη Δια@γεια του Δήμου:
   1. Διαθέτουμε πίστωση ύψους Δέκα Χιλ. Ευρώ (10.000,00 €)  για παροχή υπηρεσιών για την βελτίωση υποδομών(;)
   2.Διαθέτουμε πίστωση ύψους Δέκα Χιλ. Ευρώ (10.000,00 €) παροχή υπηρεσιών για την βελτίωση υποδομών(;) -Διαφορετική της προηγούμενης.
  3. Διαθέτουμε πίστωση ύψους Χίλια Τετρακόσια Είκοσι Πέντε Ευρώ (1.425,00 €)   για Μίσθωση μηχανημάτων ΔΕ Κύμης.
  4.Διαθέτουμε πίστωση ύψους Δέκα Τέσσερεις Χιλ. Εννιακόσια Εξήντα κόμμα Εξήντα Ευρώ (14.960,60 €)  για Μίσθωση μηχανημάτων ΔΕ Κονιστρών
  5. Διαθέτουμε πίστωση ύψους Δέκα Εξι Χιλ. Εννιακόσια Ογδόντα Οκτώ Ευρώ (16.988,00 €)   για Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Δυστίων
  6. Διαθέτουμε πίστωση ύψους Δέκα Πέντε Χιλ. Εννιακόσια Ογδόντα Τρία κόμμα Εξήντα Ευρώ (15.983,60 €)    για Μίσθωση μηχανημάτων ΔΕ Δυστίων
  7. Διαθέτουμε πίστωση ύψους Δέκα Εξι Χιλ. Εννιακόσια Ογδόντα Οκτώ Ευρώ (16.988,00 €)  για Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Δυστίων

Αποτέλεσμα εικόνας για Λεφτά και έργα   Όλες οι παραπάνω διαθέσεις έχουν ημερομηνία Αυγούστου 2018 και μετά τον καθορισμό της νέας ημερομηνίας των εκλογών.
   Αύριο θα παρουσιάσουμε άλλες επτά διαθέσεις πιστώσεων απευθείας από τον κ.Δήμαρχο.
   Μέχρι τώρα δεν είχαν λεφτά γιατί τα είχε δώσει  ο Θωμάς όταν ήταν Δήμαρχος, αλλά μόλις ήρθαν ποιο μπροστά οι εκλογές ξαφνικά βρήκαν λεφτά για έργα. Παλαιοκομματική νοοτροπία στο μεγαλείο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου