Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Εντυπωσιακή συγκέντρωση των Νέων Οριζόντων στην Κύμη

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα των Νέων Οριζόντων για ενημέρωση περί των Δημοτικών πραγμάτων, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία του “ΕΡΙΤΣΙΑ” στην Κύμη. Η πλατεία γέμισε ασφυκτικά, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν την ομιλία όρθιοι.
Ο Δημήτρης Θωμάς, στην ομιλία του, έκανε εκτεταμένη αναφορά στην καθημερινότητα των πολιτών η οποία δοκιμάζεται από την έλλειψη νερού, την πλημμελή αποκομιδή των σκουπιδιών, την έλλειψη μέριμνας για την αγροτική οδοποιία, τον ευπρεπισμό των δημόσιων χώρων και άλλα, τα οποία αποτελούν αποτέλεσμα της απουσίας και της απραξίας της Δημοτικής Αρχής.
Αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει στην περιοχή της Κύμης με την ανυπαρξία χώρων άθλησης των νέων (απόλυτη ευθύνη της Δημοτικής Αρχής), την σταδιακή καταστροφή του καμμένου σχολείου, τη μη λειτουργία του Σπιτιού του Γ. Παπανικολάου, τη μη συνέχιση της μελέτης για την ολοκλήρωση της ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου της Κύμης και μια σειρά ακόμη θεμάτων τα οποία παραμένουν ανοιχτές πληγές με την Δημοτική Αρχή να μην δείχνει ικανή να τα αντιμετωπίσει.
Τέθηκαν ακόμη ζητήματα όπως η ολιγορία και η περίεργη στάση του Δήμου στην υπόθεση του δρόμου της Πλατάνας, καθώς ο Δήμος αρνήθηκε να αναλάβει το έργο η Περιφέρεια και πλέον, στο μέσο του καλοκαιριού, παραμένει επικίνδυνος για κατοίκους και επισκέπτες, η έλειψη μέριμνας και συντονισμού σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων (πχ. χιόνια που η Κύμη έμεινε κλειστεί για αρκετές ημέρες) και άλλα.
Ο Δημήτρης Θωμάς αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής να μεταφέρει το μένος της εναντίον του στις Δικαστικές αίθουσες, τονίζοντας ότι δεν λείπει ούτε ευρώ από τα ταμεία του Δήμου (κάτι που παραδέχονται όλοι όσοι πραγματοποίησαν ελέγχους) και εφράζοντας την βεβαιότητά του ότι η αλήθεια θα λάμψει.
Κλείνοντας, ο επικεφαλής των Νέων Οριζόντων, ανακοίνωσε ότι οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ενωμένοι και δυνατοί θα βρίσκονται στις επάλξεις στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, τονίζοντας ότι η θλιβερή παρένθεση της παρούσας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, σύντομα θ’ αποτελεί παρελθόν.
πηγή : evialead.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου