Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Θα τους Παρακάμψουμε!


Τον Ιούλιο του 2017 ζητήσαμε από τον Δήμο, να ενημερωθούμε για τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας, πράγμα που δεν έγινε και επανήλθαμε πρόσφατα ζητώντας έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας με το αυτό θέμα. Καμία απάντηση.
  Στο πρόσφατο ΔΣ ο κ. Δήμαρχος απέρριψε αίτημα της αντιπολίτευσης για συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης του θέματος της πολιτικής προστασίας. Απερρίφθη.
  Ο Σύμβουλος αρμόδιος για την πολιτική προστασία κ. Δημάς, ενημέρωσε ότι η σχεδίαση έγινε τον Μάιο με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και πιστεύει ότι εάν χρειασθεί θα τα καταφέρουν.
  Το ερώτημα είναι γιατί αποφεύγουν την ενημέρωση;

  Αφού λοιπόν είδαμε και αποείδαμε ότι η Δημοτική Αρχή δεν σκοπεύει να μας ενημερώσει, ως αντιπολίτευση στην περιοχή της Κύμης, αποφασίσαμε :
  1ον. Να επισκεφθούμε της αρμόδιες υπηρεσίες πυροσβεστικής, αστυνομίας και λιμενικού, προκειμένου να ενημερωθούμε για τα σχέδια πολιτικής προστασίας.
  2ον. Να πραγματοποιήσουμε συγκεντρώσεις και να ενημερώσουμε τους Δημότες για τα τηρούμενα σχέδια και τις υποχρεώσεις τους.
  3ον. Θα υποβάλουμε προτάσεις για την βελτίωση των σχεδίων.

  Στη συνέχεια παραθέτω αυτούσιο το έγγραφο προς της υπηρεσίες για την πραγματοποίηση των επισκέψεων, θεωρώντας λογικό ότι μια αλλαγή στην ημέρα ή στην ώρα θα είναι  ανάλογη των υπηρεσιακών υποχρεώσεων.


  Αντιστράτηγος ε.α.
            Άγγελος Μαργέλης
            Σύμβουλος Δ. Κ. Κύμης              
            τ. Πρόεδρος Συμβουλίου
            Δ. Κ. Κύμης
            e-mail: aggmarg@gmail.com
Κύμη 03 Αυγούστου 2018
            Προς:
Δκτή Κλιμακίου  ΠΥ Κύμης


Κοιν.:
-Αντιδήμαρχο Δ.Ε.Κύμης
κ. Θεοδώρου Αλέξανδρο
 -Δ.Κ.Κύμης
κ.Πόγκα Δημήτριο
- Π.Υ Αλιβερίου
- Λιμεναρχείο Κύμης
- ΑΤ Κύμης


 Κύριε Διοικητά
  
Σας γνωρίσουμε ότι την Τετάρτη 08 Αυγούστου 2018 και ώρα 11.00, μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και Σύμβουλοι του Δήμου,  θα επισκεφθούμε τα γραφεία σας, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τα υπάρχοντα σχέδια πολιτικής προστασίας της Υπηρεσίας σας.
Ανάλογες επισκέψεις θα πραγματοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες στο Λιμεναρχείο Κύμης και στο ΑΤ Κύμης.


  Με εκτίμηση
               
     . Αντιστράτηγος ε.α
       Άγγελος Μαργέλης
     Σύμβουλος Δ. Κ. Κύμης

                                                                                                     
 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου