Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Το Πρώτο Έργο. Μπράβο!

    Επί τέλους το πρώτο έργο στην Κύμη από τη νέα Δημοτική Αρχή έγινε και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι είναι μια επιτυχία του Αντιδημάρχου κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου, ο οποίος παρά της δύσκολη εθνικά οικονομική κατάσταση, κατάφερε να κάνει στο σωστό χρόνο κάτι  που λύνει πολλά προβλήματα στην Κύμη και στα καταστήματα της περιοχής.
    Βέβαια θα υπερκεράσουμε τα σχόλια του τύπου ότι ήταν υποχρέωσή του να καλύψει την λεγόμενη και " Λίμνη του Σίφη" και ότι όποιος και να ήταν αυτή τη χρονική στιγμή θα έπρεπε να ολοκληρώσει το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου που ξεκίνησε ο τέως Δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς, γιατί ο Δήμος έχει συνέχεια.
   Ήταν ένα δύσκολο έργο παρά το μικρό του μέγεθος, σε δύσκολη οικονομική στιγμή,σε κατάλληλη χρονική στιγμή και μπράβο στον Αντιδήμαρχο που το ολοκλήρωσε. Βέβαια θα αρχίσουμε να γκρινιάζουμε γιατί να γίνει τόσος φαρδύς ο δρόμος και γιατί να μην είναι συνέχεια του ιστορικού κέντρου με τις ίδιες προϋποθέσεις και να δοθεί χώρος στους καταστηματάρχες; Ποτέ δεν είναι αργά για βελτιώσεις. Άμα κάνεις κάτι μπορείς να το διορθώσεις και να το κάνεις καλύτερο, το πρόβλημα είναι άμα δεν κάνεις τίποτε!
   Καλό μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου