Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Τεχνικό Πρόγραμμα Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

 
 Να υπενθυμίσουμε  ότι έμειναν 25 ημέρες (περίπου) για την παράδοση του Τεχνικού Προγράμματος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, που ζητήσαμε αρμοδίως, σε πλήρη εξέλιξη. Δηλαδή πως προτάθηκε στον Δήμο, τι εγκρίθηκε, τι τροποποιήσεις υπέστη το αρχικά εγκριθέν  και σε ποια κατάσταση είμαστε σήμερα.
     Επίσης να επισημάνουμε ότι, μετά την επίσημη αλλά λανθασμένη κατά την άποψή μας   πρόταση του Προέδρου του Συμβουλίου να ζητήσουμε το πρόγραμμα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ακολουθώντας την πρότασή του, με συστημένη επιστολή καταθέσαμε το ίδιο αίτημα που καταθέσαμε στην Δ.Κ.Κύμης και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
    Στην προκειμένη περίπτωση,εφ' όσον η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κρίνει ότι δεν είναι αυτή αρμόδια να μας παραδώσει τα αιτούμενα έγγραφα, ήταν υποχρεωμένη εκ του νόμου να μας απαντήσει εντός 10ημέρου και να μεταβιβάσει το αίτημα στη Δ.Κ. Κύμης. Μέχρι τώρα δεν έχουμε παραλάβει κάποια ανάλογη απάντηση/ενημέρωση. Άρα ή θα πρέπει να μας διαβιβάσει το τεχνικό πρόγραμμα ή έχει παραβεί τον Νόμο.
   Αναμένομε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου