Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τα Αποτελέσματα της Απληστίας!

    Έτσι ήταν το Σουτσίνι, επί Δημάρχων κ. Χρήστου Θεοδώρου, κ. Ευάγγελου Στάμου, κ. Γεωργίου  Σιδεράκη και κ. Δημητρίου Θωμά!


 








  Έτσι είναι σήμερα 20 Αυγούστου 2015 με Δήμαρχο τον κ. Αθανάσιο Μπουραντά, αλλά με ετήσιο τέλος 15.300,00 ευρώ.



Όλα θα μπορούσαν να είχαν γίνει καλύτερα, αλλά η απληστία, η προχειρότητα εκ μέρους των Δημοτικών Αρχών και η σιγουριά του διαχειριστή της καντίνας, οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
Ήταν η πρώτη μεγάλη αποτυχία της νέας Δημοτικής Αρχής, όχι γιατί αποφάσισαν να είναι με το γράμμα του νόμου και όχι με το πνεύμα, αλλά γιατί δεν μπόρεσαν να σχεδιάσουν το μέλλον , γιατί στερούνται οράματος.Όφειλαν να είχαν λύσεις για όλα τα θέματα και όχι να τρέχουν πίσω από αυτά. Τέλος πάντων.Τώρα ότι έγινε-έγινε και δεν αλλάζει, αλλά στο μέλλον θα πρέπει να βρεθεί λύση γιατί το Σουτσίνι είναι η μόνη παραλία με μέλλον για τους λουόμενους της περιοχής.

16 σχόλια:

  1. Άγγελε, άλλαξε τίτλο: "Τα αποτελέσματα της απραξίας και ανικανότητας 11 χρόνων της πρώην Δημοτικής Αρχής Θωμά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να προσπαθήσουμε δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις ευθύνες 20 χρόνια πίσω. Τα τελευταία 11 χρόνια διακυβέρνησης Θωμά, ήταν υπέρ αρκετά να διορθωθούν όποιες παραλείψεις _ λάθη υπήρχαν από παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το ποιο σημαντικό, εχεις βάλει και εσύ Άγγελε την υπογραφή σου γι' αυτό το αποτέλεσμα στις 14 Αυγούστου 2015 στο Συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Κύμης. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα, έχουν τελικά δίκαιο αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να σου απαντώ σε αυτά που γράφεις, γιατί όχι μόνο μεροληπτείς, αλλά και δεν συγκρατείς αυτά που διαβάζεις. Εγώ όμως θα σου απαντήσω, έστω και αν κάθε φορά "που σου κάνω τάπα", που λέμε εμείς του μπάσκετ, το γυρίζεις αλλού.
    Πάμε λοιπόν:
    Γιατί θα έπρεπε να διορθώσει το παράνομο του πράγματος ο Θωμάς; Μήπως γιατί όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι είναι στελέχη της "Συμπολιτείας"; όταν ήταν αυτοί Δήμαρχοι δεν ήταν παράνομο; Αλλά αν το έφτιαχνε ο Θωμάς θα τον τρέχατε όπως τον τρέχετε για το σπίτι του Παπανικολάου, για το ιστορικό Κέντρο και για ότι άλλο έχει γίνει στην Κύμη. Οι ευθύνες ξεκινούν από την στιγμή που γίνεται κάτι και δεν μετρούν τα χρόνια, αλλά οι αιρετοί άρχοντες πρέπει να διαθέτουν διορατικότητα, αποφασιστικότητα και θάρρος και όχι όπως οι σημερινοί που κρύβονται πίσω από τους νόμους και τους υπαλλήλους του Δήμου. Καλά έκανε ο Χρήστος Θεοδώρου και το έκανε, καλά έκαναν όλοι οι Κυμαίοι Δήμαρχοι και το διατήρησαν και κάκιστα κάνουν οι σημερινοί που οδήγησαν την κατάσταση τη σημερινή. Σε έντονες σημερινές πρωϊνές διαμαρτυρίες στο Σουτσίνι, το κοινό συμπέρασμα ήταν ότι με Κυμαίο Δήμαρχο δεν θα έφθανε η κατάσταση εδώ που έφθασε. Αλλά εσένα δεν σε ενδιαφέρει γιατί δεν είσαι Κυμαίος.
    Τώρα για το σημαντικό που λες, που υπέγραψα και εγώ την απόφαση του Συμβουλίου. Ας πούμε ότι δεν ήσουν εκεί και δεν ξέρεις λεπτομέρειες αλλά που έχεις δει κάπου να δικαιολογώ τον διαχειριστή της καντίνας; Ο νόμος έχει παραβιασθεί από τον διαχειριστή και ούτε ο ίδιος δεν το αμφισβητεί, αλλά το πως έφθασε εδώ η όλη κατάσταση. Δεν μπορείς όταν είσαι σε κάποιο συμβούλιο και πρέπει να τοποθετηθείς να μην υποστηρίξεις το νόμιμο. Το πρόβλημα ήταν πριν φθάσουν τα πράγματα εδώ που έφθασαν. Είσαι ένας από αυτούς που πανηγύριζαν όταν έγινε η δημοπρασία για τα χρήματα που θα πάρει ο Δήμος, όταν εμείς που ξέραμε λέγαμε ότι μια επιχείρηση οδηγείτε στο κλείσιμο και δυστυχώς είχαμε δίκαιο. Τώρα όχι μόνο δεν θα πάρει χρήματα αλλά θα τρέχουν και στα δικαστήρια.
    Αυτά και άμα έρθεις από δω να τα πούμε και από κοντά.Άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να σε κάνω να σκεφτείς λίγο ποιο βαθιά, μπορείς να μου πεις 11 χρόνια που πήγαιναν τα χρήματα ενοικίου που έπαιρνε ο Δήμος απο την καντίνα και σε ποιο επίσημο Βιβλίο του Δήμου είναι γραμμένα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγραψα παραπάνω; Ότι :κάθε φορά "που σου κάνω τάπα", που λέμε εμείς του μπάσκετ, το γυρίζεις αλλού.Που να ξέρω εγώ από την Πλάτη Ορεστιάδας το 2003 για τα τέλη στο Σουτσίνι; Κάνεις μια ερώτηση που ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω, για να λες ότι δεν σου απάντησα. Ρώτα την οικονομική υπηρεσία του Δήμου, που έχεις και κυρές αλλά και κυρίους που το παίζουν κυρίες να σε ενημερώσουν. Έχεις χάσει τεύχη! Τα πράγματα δεν είναι όπως τα ήξερες και αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τον Θωμά. Αυτά τα άλλα από κοντά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τάπες έχουν μόνο οι μπύρες. Ο πυρήνας του εν λόγω προβλήματος ξεκινά από το οικονομικό. Εάν δεν το εχεις αντιληφθεί ακόμα Άγγελε, παράτησέ τα να χαρείς και τη σύνταξή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πανηγύριζες για το οικονομικό και τα λεφτά που θα πάρει ο Δήμος δεν το σκέφτηκες ;Σαφώς και είναι οικονομικό το θέμα. Απλά ο καθένας το βλέπει από άλλη πλευρά. Ως για την σύνταξη, εφαρμόζω εργαζόμενος και συνταξιοδοτούμενος, έστω και με 47% μείωση, τις χρονικές προϋποθέσεις που ορίζουν τα νέα κυβερνητικά μέτρα.

      Διαγραφή
  8. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ- ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ-ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ Ή ΜΗ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικά από αύριο ξεκινάω τον αγώνα. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου. Να μη ξεχνάμε ότι στο λογότυπο του ιστολογίου γράφει " η επανάσταση συνεχίζεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η " ε π α ν ά σ τ α σ η " συνεχίζεται. Που θα ανάψουμε κεριά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο Θεό και τους Αγίους για να μας προστατεύουν από τους εχθρούς μας και την κακή τους αύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε σοιμπλε παλι γραφεις σαχλαμαρες τα συκα εγιναν δεν πας να μαζεψεις καμια μουσταδα δεν βλεπεις οτι ηταν φτιαχτω για να μην πληρωσει τα 15 χιλιαρικα ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΕΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΧΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pacman: ο παπαγάλος της γνωστής οικογένειας των απατεώνων της Κύμης, οι οποίοι ρούφηξαν τα λεφτά των δημοτών και του κράτους με την μέθοδο των εικονικών τιμολογίων. Λαμόγια έρχεται η ώρα σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓω παντως πιστευω οτι τα 15 χιλιαρικα τα πηρατε και τα μοιραστήκατε αναμεταξησας με ΑΡΧΗΓΟ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή