Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Αίσχος, Ντροπή ! Σκέτη Χούντα!

   
Είτε καλώς, είτε κακώς κάποιος ανέλαβε την διαχείριση της καντίνας στο Σουτσίνι, είτε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός έγινε σωστά είτε όχι, είτε ήταν προσχεδιασμένη ενέργεια η καταστροφή της επιχείρησης στο Σουτσίνι, είτε όχι,  είτε ο διαχειριστής διαχειρίστηκε σωστά την περίπτωση , είτε όχι, είτε κάποια στελέχη   της Συμπολιτείας και οικονομικοί παράγοντες της περιοχής καθησύχασαν τον διαχειριστή είτε όχι.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ,  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,     ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ  ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ; 
ΕΑΝ ΈΛΕΓΑΝ ΌΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΙ ΘΑ ΆΛΛΑΖΕ;
     Ποιος φέρει την ευθύνη της καταστροφής των προϊόντων που υπήρχαν στα ψυγεία;
     Τόσα χρόνια δούλευε η Καντίνα, από  1987, θες παράνομα ; έστω παράνομα, τώρα τους έπιασε η φούρια οι εξ Αλιβερίου να τα κάνουν όλα νόμιμα; Δηλαδή έάν η διακοπή του ρεύματος γινόταν
την 1η Σεπτεμβρίου με ενημέρωση από την ΔΕΗ προς τον διαχειριστή μιας εβδομάδας, θα ήταν λιγότερο νόμιμο από ότι ήταν μέχρι τώρα; Ήταν νόμιμη η προκήρυξη του διαγωνισμού και ήταν νόμιμη η διαδικασία; Ποιοι ήταν οι εγγυητές αυτών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό; Ήταν παρόντες; Ποιος έκανε αυτούς τους ελέγχους;
     Ο διαχειριστής που ήταν υπεύθυνος και εκτελούσε και την καθαριότητα της περιοχής, από σήμερα διέκοψε τις εργασίες. Ποιος θα κάνει την συγκεκριμένη εργασία;
     Περιμένουμε πλέον να δούμε τι θα γίνει, με έντονα αισθήματα ανησυχίας για το μέλλον της περιοχής και φυσικά θα επανέλθουμε με πλήρη στοιχεία, αφού πάρουμε και πληροφορίες για τα ερωτήματα της αρχικής παραγράφου. 
     


23 σχόλια:

  1. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να εφαρμοστεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νομιμότητα απαιτεί σχεδίαση, πρόβλεψη, οργάνωση και μέθοδο. Βλέπεις εσύ κάτι ανάλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αίσχος και η ντροπή πρέπει να έχει αποδέκτη ΜΟΝΟ τον πρώην Δήμαρχο Δ. Θωμα, ο οποίος 11 χρόνια δεν φρόντισε (κατά τη γνώμη μου εσκεμμένα) να λειτουργεί η καντινα όπως ορίζει ο νόμος. Καλλιέργησε κλίμα παρανομίας και αδιαφάνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, πας γυρεύοντας. Το παράνομο του χώρου είναι από τότε που κατασκευάστηκε, από τον Τ.Δ, σε μια νύχτα επί Δημαρχίας Χρήστου Θεοδώρου και καλά έκανε και το έφτιαξε γιατί εξυπηρέτησε τόσα χρόνια τόσο κόσμο, με ικανοποιητικές υπηρεσίες, όχι άριστες , αλλά καλές. Είχες ένα μπουκάλι κρύο νερό τουλάχιστον. Ήταν ένα θετικό του Χρήστου. Ήταν ανάγκη επί Αντιδημαρχίας Θεοδώρου να γίνει αυτό που γίνεται; Και ποια είναι η διάδοχη κατάσταση; Υπάρχει πρόβλεψη; Καντίνα εκεί που ήταν η Αγία Μαρίνα; Μα ο χώρος δεν είναι δημόσιος και η εκκλησία θα φτιαχτεί κάποια στιγμή. Πρέπει να βρεθεί λύση εδώ και τώρα για νόμιμη κατάσταση εκεί που είναι η σημερινή καντίνα Δεν υπάρχει άλλη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλο να κάνεις κάτι για να υπάρχει κρύο νερό στους λουόμενους και άλλο να επιτρέπεις να λειτουργεί μια κερδοφόρα επιχείρηση χωρίς διαγωνισμό χαρακτηρίζοντάς την Δημοτική και καθορίζοντας το ενοίκιο προς τον Δήμο με μη διαφανή κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και το αφαίρεσες εγώ θα σου απαντήσω. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να γίνει διαγωνισμός. Αλλά να γίνει σωστά. Έγινε; Δεν νομίζω και θα αποδείξουν τα δικαστήρια. Δεν θέλω να γράψω περισσότερα γιατί κάποια πράγματα έχουν σχέση με προσωπικά δεδομένα, αλλά φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
    Δεν θα έπρεπε η ΔΕΗ να ενημερώσει τον επιχειρηματία; Εδώ είναι το θέμα. Ποιος υπολογίζει ποιον: Το ενδιαφέρον της Εξουσίας προς τον Δημότη πως αποδεικνύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είχατε μάθει να ενεργείτε όλα αυτά τα χρόνια μη νόμιμα, με όλα τα επακόλουθα της παρανομίας κ. Μαργέλη. Ο κ. Ποντίκης έλαβε μέρος με άλλους δύο συνυποψήφιους για το διαγωνισμό της παραλίας στο Σουτσίνι και πλειοδότησε, για να τοποθετήσει τροχήλατη καντίνα για την εξυπηρέτηση του κοινού και όχι στην παράνομη που προϋπήρχε από χρόνια. Μετά από συνεχείς προειδοποιήσεις να υπογράψει τη σχετική σύμβαση, δεν προσήλθε για την ολοκλήρωση της, καθώς και την προκαταβολή του 60% της σύμβασης (30% υπέρ της χρηματικής υπηρεσίας και 30% υπέρ του Δήμου) που έπρεπε να καταβάλλει.
    Μετά από αυτό και με απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης που εσείς ομόφωνα ψηφίσατε στις 14/8/15, και μετά από πρόσκληση του Δημοτικού Προέδρου Κύμης κ. Πόγκα Δημήτρη, εστάλη στον κ. Ποντίκη έγγραφο όπου του συνιστούσαμε ότι αν δεν εκπληρώσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες προς την κτηματική και το Δήμο μέχρι τις 17/8/15, να αφαιρέσει τα πράγματά του διότι η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα.
    Όπως και έγινε.
    Και ρωτάμε κ. Μαργέλη:
    1) Εσείς τα χρήματα που παίρνατε από τον κ. Ποντίκη σε ποιο λογαριασμό του Δήμου τα καταθέσατε?
    2) Τι σύμβαση είχατε?
    3) Πότε αποδόσατε στην κτηματική τα δικαιώματα από την καντίνα και από την παραχώρηση του χώρου στον Αλέξανδρο Γιαννάκη?
    4) Πότε κάνατε διαγωνισμό για την παραχώρηση αυτών των χώρων?
    Περιμένουμε τις απαντήσεις σας κ. Μαργέλη, διότι κάνετε αναρτήσεις λανθάνουσες και εκτίθεστε ασύστολα.
    Μαρία Καραγιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παραπάνω σχόλιο είναι της κ. Μαρίας Καραγιάννη, η οποια με παρακάλεσε να το γράψω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Κώστα
    θα πρέπει να προσέχεις τι μεταφέρεις κάτω από το όνομά σου, να γράφεις αν συμφωνείς ή διαφωνείς ή έστω ότι δεν σε εκφράζουν γιατί σε διαφορετική περίπτωση είσαι συναυτουργός σε παράνομες πράξεις.
    Π.χ.οι φράσεις:
    1ον." να ενεργείτε όλα αυτά τα χρόνια μη νόμιμα", αποτελεί εξύβριση και θα πρέπει η κυρία να αποδείξει το μη νόμιμο των πράξεών μου.
    2ον."Εσείς τα χρήματα που παίρνατε από τον κ. Ποντίκη ", ποια χρήματα έπαιρνα εγώ από τον κ.Ποντίκη; Είναι ψευδείς καταγγελία και αποτελεί ποινικό αδίκημα εάν δεν αναφέρει και αποδεικνύει αυτό που γράφει.
    Για τις παραπάνω δύο φράσεις της κυρίας θα περιμένω διευκρινίσεις και αποδείξεις για τις κατηγορίες που μου απευθύνει. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι μία κοινή συκοφάντης για το οποίο και δεν έχω καμία αμφιβολία και ίσως να τις κάνω και καμιά καταγγελία, στο μέλλον.
    Ως για τα υπόλοιπα που γράφει είναι άσχετη, δεν την έχουν ενημερώσει σωστά, γιατί γράφει ανακρίβειες. Δεν έχω σκοπό να την ενημερώσω αλλά για να διαλευκάνω το προφίλ του κ. Γιαννάκη που αναφέρει θα πω ότι ο κ. Γιαννάκης ανέλαβε το 2013, με τις προϋποθέσεις του τότε, χώρο 35 τμ,, που ενέκρινε και το Υπολιμεναρχείο Κύμης, κατέβαλε 140,00 (35χ4) ευρώ στο Δήμο από τα οποία η Κτηματική έλαβε το ποσό που αναλογεί. Το 2014 λόγο της αλλαγής του νόμου και παρά τις θετικής εισήγησης της Δ.Κ.Κύμης και του Δήμου δεν του εγκρίθηκε χώρος.
    Τώρα για τους διαγωνισμούς. Την καντίνα την είχε ο κ. Ποντίκης και του ανανεώθηκε η σύμβαση το 2012,με ετήσιο τέλος 2.500,00 ευρώ, από τον Δήμο που είχε και το δικαίωμα.Για το αν πλήρωνε ή όχι απευθυνθείτε στο Δήμο.
    Ως για τον κ. Γιαννάκη, αφού κατέθεσε να προβλεπόμενα δικαιολογητικά και αφού πήρε από την ΔΟΥ Κύμης ΑΦΜ εισηγηθήκαμε την παραχώρηση του χώρου, εμπρός από την κατοικία του που τελικά ενέκρινε και ο Δήμος. Άλλωστε δεν υπήρχε άλλος ενδιαφερόμενος. Η δε Κτηματική όφειλε αν είχε αντίρρηση, να απαντήσει εντός 7ημέρου, σε διαφορετική περίπτωση συμφωνούσε.
    Τα υπόλοιπα που γράφει η κυρία τάδε, αμέσως μόλις εσύ αφαίρεσες το σχόλιό σου, με βάζει σε σκέψεις ως προς την γνησιότητα, γιατί εσχάτως κυκλοφορούν πολλοί με ψεύτικα προφίλ, αλλά με σωστοί αλλά όχι πλήρη ενημέρωση.
    Άντε καλό μεσημέρι και να ξέρεις ότι πάντα την πληρώνει ο αγγελιαφόρος.
    "This is Sparta".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να προσέχω Άγγελε; Η κ Καραγιάννη το ανέβασε στην ομαδα ΕΛΕΥΘΕΡΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΕΥΒΟΙΩΤΩΝ. Εγώ απλά σου το μετέφερα με την σύμφωνη γνώμη της. Το αν συμφωνώ ή όχι είναι άλλο θέμα. Την δική μου άποψη σου την είπα στα προηγούμενα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΘΕΤΩ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    Α:
    1) 15ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,ΑΡ.ΠΡ.
    8707/25-5-2015,ΑΡ.ΑΠΟΦ.95/15 ,ΑΔΑ:ΩΛΤΙΩΛΡ-0ΓΨ
    2) 5ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ,ΑΡ.ΠΡ.
    8697/25-5-2015,ΑΡ.ΑΠΟΦ.21/15 ,ΑΔΑ:Ω5ΔΤΩΛΡ-1ΤΔ
    3)ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡ.ΠΡΤ.9339/29-5-2015
    ΑΔΑ:7ΥΨΖΩΛΡ-7ΞΕ.
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ Η ΜΗ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ (ΚΑΝΤΙΝΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.
    Β
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗ ΜΕ ΤΕΛΟΣ 2.500,00 ΕΥΡΩ.ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ;
    Γ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα.
    Δεν διαφωνώ σε τίποτε περί αυτών που αναφέρετε.
    Ας τα πάρουμε ανάποδα. Το Συμβόλαιο του Δήμου με την ανανέωση το είχα βρει στο αρχείο του Δήμου, όταν έμαθα ότι έληξε το προηγούμενο. Δεν υπήρχε μαζί με το συμβόλαιο κάτι άλλο και μόνο στο συμβόλαιο αναφέρονταν οι υποχρεώσεις των συμβαλλομένων. Επισημαίνω ότι αυτό που βρήκα ήταν αυτό που είχε υπογραφεί και ίσχυε μέχρι το 2014. Δεν έψαξα να βρώ το προηγούμενο γιατί πλέον δεν υπήρχε λόγος.
    Τώρα, επειδή ασχολήθηκα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, λόγο των εργασιών για την επανακατασκευή του Ναού, ξέρω καλά ότι δεν υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση καντίνας σε κανένα σημείο, και οι συντεταγμένες που προσδιορίζουν την θέση της καντίνας, είναι η θέση που υπήρχε ο Ι.Ν . της Αγίας Μαρίνας.
    Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι αφού η παρούσα θέση της παράνομης καντίνας είναι εντός ορίων του χειμέριου κύματος, δεν υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας καντίνας. Επί πλέον δε να επισημάνουμε ότι και αυτοί που επέτρεψα την λειτουργία της σημερινής καντίνας μετά τον διαγωνισμό και τους όρους και προϋποθέσεις που καθόρισε είναι το ίδιο παράνομοι με τον διαχειριστή της καντίνας.
    Βασικά πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί λύση για την παρούσα θέση, με όποιον διαχειριστή αναλάβει και με παραχώρηση τουλάχιστον 4 ετών για να κάνει τους σχεδιασμούς του κάθε επιχειρηματίας.
    Ο σημερινός διαχειριστής πληρώνει τα λάθη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014.

      Διαγραφή
  15. Θα πρέπει να το ζητήσετε από στο Δήμο. Πάντως δεν υπήρχε στο Αρχείο της Δ.Κ.Κύμης, η οποία και ιδρύθηκε το 2011. Εγώ το τεχνικό πρόγραμμα ζήτησα που ήταν υποχρέωσή τους να με ενημερώσουν και όπως ξέρετε με παρέπεμψαν στην Τεχνική Υπηρεσία. Ίσως να μπορεί να σας ενημερώσει κάποια κ. Καραγιάννη, η οποία φαίνεται να γνωρίζει πολλά εκ των έσω.Ευχαριστώ πάντως για την σοβαρή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση εκ μέρους σας σε πολλά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λέτε πολλά και μπερδεύετε τον κόσμο. Το πρόβλημα της καντίνας στο Σουτσίνι θα έπρεπε να είχε λυθεί μέσα στα προηγούμενα 11 χρόνια και σήμερα να έχουμε μια ωραία τροχήλατη οργανωμένη καντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κώστα, έχουν τελικά δίκαιο αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να σου απαντώ σε αυτά που γράφεις, γιατί όχι μόνο μεροληπτείς, αλλά και δεν συγκρατείς αυτά που διαβάζεις. Εγώ όμως θα σου απαντήσω, έστω και αν κάθε φορά "που σου κάνω τάπα", που λέμε εμείς του μπάσκετ, το γυρίζεις αλλού.
    Πάμε λοιπόν:
    Γιατί θα έπρεπε να διορθώσει το παράνομο του πράγματος ο Θωμάς; Μήπως γιατί όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι είναι στελέχη της "Συμπολιτείας"; όταν ήταν αυτοί Δήμαρχοι δεν ήταν παράνομο; Αλλά αν το έφτιαχνε ο Θωμάς θα τον τρέχατε όπως τον τρέχετε για το σπίτι του Παπανικολάου, για το ιστορικό Κέντρο και για ότι άλλο έχει γίνει στην Κύμη. Οι ευθύνες ξεκινούν από την στιγμή που γίνεται κάτι και δεν μετρούν τα χρόνια, αλλά οι αιρετοί άρχοντες πρέπει να διαθέτουν διορατικότητα, αποφασιστικότητα και θάρρος και όχι όπως οι σημερινοί που κρύβονται πίσω από τους νόμους και τους υπαλλήλους του Δήμου. Καλά έκανε ο Χρήστος Θεοδώρου και το έκανε, καλά έκαναν όλοι οι Κυμαίοι Δήμαρχοι και το διατήρησαν και κάκιστα κάνουν οι σημερινοί που οδήγησαν την κατάσταση τη σημερινή. Σε έντονες σημερινές πρωϊνές διαμαρτυρίες στο Σουτσίνι, το κοινό συμπέρασμα ήταν ότι με Κυμαίο Δήμαρχο δεν θα έφθανε η κατάσταση εδώ που έφθασε. Αλλά εσένα δεν σε ενδιαφέρει γιατί δεν είσαι Κυμαίος.
    Τώρα για το σημαντικό που λες, που υπέγραψα και εγώ την απόφαση του Συμβουλίου. Ας πούμε ότι δεν ήσουν εκεί και δεν ξέρεις λεπτομέρειες αλλά που έχεις δει κάπου να δικαιολογώ τον διαχειριστή της καντίνας; Ο νόμος έχει παραβιασθεί από τον διαχειριστή και ούτε ο ίδιος δεν το αμφισβητεί, αλλά το πως έφθασε εδώ η όλη κατάσταση. Δεν μπορείς όταν είσαι σε κάποιο συμβούλιο και πρέπει να τοποθετηθείς να μην υποστηρίξεις το νόμιμο. Το πρόβλημα ήταν πριν φθάσουν τα πράγματα εδώ που έφθασαν. Είσαι ένας από αυτούς που πανηγύριζαν όταν έγινε η δημοπρασία για τα χρήματα που θα πάρει ο Δήμος, όταν εμείς που ξέραμε λέγαμε ότι μια επιχείρηση οδηγείτε στο κλείσιμο και δυστυχώς είχαμε δίκαιο. Τώρα όχι μόνο δεν θα πάρει χρήματα αλλά θα τρέχουν και στα δικαστήρια.
    Αυτά και άμα έρθεις από δω να τα πούμε και από κοντά.Άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοίτα σύμπτωση ε;; Κι εμένα μου λένε να μην σου απαντώ και να μην σου γράφω στο ιντζου. Λες να έχουν και αυτοί δίκαιο όπως και οι δικοί σου; Μήπως τελικά οι άλλοι έχουν δίκαιο και εμείς άδικο και πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το intzou δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα κενό ενημέρωσης για την Κύμη. Δεν είναι μόνο μέσω ενημέρωσης πολιτικών και παραπολιτικών ειδήσεων αλλά και μέσω ενημέρωσης κοινωνικών, ιστορικών και άλλων δραστηριοτήτων.
    Θα συνεχίσω λοιπόν να ανεβάζω θέματα κατά την κρίση μου και να απαντώ σε σχόλια αναγνωστών είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν μαζί μου, απορρίπτοντας μόνο τα άκομψα και τα υβριστικά. Βέβαια λόγο της υποκειμενικότητας της κρίσης ίσως κάποιοι να διαφωνούν αλλά εγώ έχω και το μαχαίρι αλλά και το πεπόνι.
    Αυτά αγαπητέ Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά έχουμε ένα κοινό ενδιαφέρον. Τη δημοσιογραφία. Καλό το ιντζου όταν το είχες δημιουργήσει. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Υπάρχουν πολλα ΜΜΕ και τα καλύπτουν τα κενά. Τα ποιο πολλά θέματα που βάζεις βλέπω ότι είναι για να κρατηθεί ο Θωμάς στην αντιπολίτευση και να κάνει τον Δήμαρχο στους Ιταλούς. Αν αμοίβεσαι έχει καλώς. Αν όχι σε έχει πιάσει κορόιδο. Σε κάθε περίπτωση, εσύ βλέπω το διασκεδάζεις και καλά κάνεις. Εγώ πάντως θα σε προσέχω μήπως σε βάλουν φυλακή κατά λάθος. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κώστα βγάζεις λάθος συμπεράσματα, προφανώς λόγο πόρωσης και μονόφθαλμης αξιολόγησης των πραγμάτων. Σου έχω γράψει και άλλη φορά ότι πρέπει να προσέχεις τι διαβάζεις αλλά και να τα θυμάσαι. Όπως γράφω για τα έργα του Θωμά, που είναι και τα πλέον πρόσφατα, γράφω και για του Σιδεράκη και για του Χρήστου του Θεοδώρου, για να μη μπερδεύουμε τους Δημάρχους Θεοδώρου. Δεν υποστηρίζω τον Θωμά, γιατί ήμουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Εάν ο Σιδεράκης ήταν υποψήφιος θα είμουν υποψήφιος με τον Σιδεράκη μια και έχουμε και άλλα πολιτικά κοινά στοιχεία, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή με την δημιουργία της Δημοτικής Κοινότητας και αυτό έκανα. Θα πρέπει να ξέρεις ότι , όποιος κανονισμός έγινε για νεκροταφεία, κοινόχρηστους χώρους, διαδικασίες ονοματοθεσίας οδών, καθαριότητα ακτών και άλλα θέματα, τα έκανα εγώ και θα τα έκανα όποιος και αν ήταν Δήμαρχος. Τώρα αν ο Θωμάς έκανε περισσότερα ΄έργα από άλλους, γιατί είχε περισσότερο θάρρος, τόλμη και διορατικότητα, τι να κάνουμε; Αυτή είναι η αλήθεια. Τα έργα γράφουν ιστορία και η ιστορία γράφει για τα άτομα.
    Τώρα για το intzou. Δεν υπάρχει άλλο ιστολόγιο που να είναι ανεξάρτητο και αυτά που λένε κάποιοι ανόητοι, δεν με ξέρουν καλά και φοβάμαι ότι και εσύ δεν με ξέρεις καλά. Δεν υποστηρίζεται από κανέναν, δεν πριμοδοτείτε από κανέναν, δεν έχει διαφημίσεις και έχει σταθερά 3.500 έως 4.500 αναγνώστες το μήνα, αναγνώστες που στο σύνολό τους ενδιαφέρονται για την Κύμη. Κανένα άλλο ιστολόγιο δεν έχει ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω στοιχεία. Αυτή είναι η αλήθεια και θα υπάρχει όσο εγώ έχω τη δυνατότητα να ασχολούμαι και να ενημερώνω τους Κυμαίους, τους φίλους της Κύμης και τους φίλους των φίλων μας.Με υποκειμενική βέβαια κρίση, αλλά με μεγάλη προσπάθεια αντικειμενικότητας.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή