Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αίτημα σύγκλισης συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.








Υποβάλλεται συνημμένα (παρατίθεται αυτούσιο), αίτημα σύγκλισης συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κύμης με μοναδικό θέμα την σχεδίαση της ακτής λουομένων στην περιοχή Σουτσίνι της Κύμης.
          Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας

Υποστράτηγος ε.α.
           Άγγελος Μαργέλης
           Σύμβουλος Δ. Κ. Κύμης              
            τ. Πρόεδρος Συμβουλίου
            Δ. Κ. Κύμης
            e-mail: aggmarg@gmail.com
Κύμη 22 Αυγούστου 2015
           
-Πρόεδρο Συμβουλίο
Δ.Κ.Κύμης
Κύριο
Πόγκα Δημήτριο
Ιππ. Βάχλα 14
Κύμη 34003

Κοιν.:
-Γραφείο Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου
-Αντιδήμαρχο Δ.Ε.Κύμης                   -Ι.Μ. Καρυστίας & Σκύρου
κ. Θεοδώρου Αλέξανδρο                   -Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου
Ιππ. Βάχλα 14                                                 -Δασονομείο Κύμης.                                                .
Κύμη 34003                                         -Ιδιοκτήτες Γης περιοχής Σουτσίνι

Κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή σας καλώ σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι μεγαλύτερο των δύο(2) μηνών   να οργανώσετε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης με μοναδικό θέμα την σχεδίαση για το μέλλον της ακτής λουομένων στο Σουτσίνι και ειδικά τις συνθήκες λειτουργίας καντίνας.
.
Επίσης εκτιμώ ότι στην παραπάνω συνεδρίαση θα πρέπει να παρευρίσκονται και τους οποίους θα πρέπει έγκαιρα να προσκαλέσετε, όλοι οι αποδέκτες της επιστολής αυτής, καθώς και εκ μέρους του Δήμου οι παρακάτω υπάλληλοι οι οποίοι να είναι σε θέση να απαντήσουν σε κάθε πιθανή ερώτηση σχετικά με το θέμα:
- Εκπρόσωπος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
- Εκπρόσωπος Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου
- Εκπρόσωπος Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου
- Εκπρόσωπος Γραφείου Δόμησης Δήμου.


Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.
                                                                     Με εκτίμηση
Άγγελος Μαργέλης

                                                                                      Υποστράτηγος ε.α

13 σχόλια:

  1. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΤΙ 22-9-2015 ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ 22-8-2015 ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ θερμά, δια το γλαφυρό του θέματος να πω αυτάρεσκα ότι προηγούμαι της εποχής μου.Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΟΥΤΣΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά την επέκταση του λιμανιού της Κύμης, καταλάβαμε εμείς οι Κυμαίοι που μεγαλώσαμε στο "Λιμανάκι", ότι πλέον το μόνο που μας μένει είναι η αξιοποίηση των βορείων ακτών για θαλάσσια λουτρά. Ο Γ. Σιδεράκης έκανε τον δρόμο από την παραλία και ο Δ. Θωμάς έστρωσε με άσφαλτο το ορεινό δρομολόγιο από Μισόκαμπο. Δεν θυμάμαι ποιος έκανε το δρόμο από πάνω. Έφθασε όμως τώρα να γίνει μια πλήρης μελέτη για τη μοναδική πλέον ακτή ποιότητας της περιοχής. Ας το προσέξουμε γιατί το μέλλον δεν αργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άγγελε, βάλε υποψηφιότητα για Νομάρχης και θα σε ψηφίσω φανερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ξέρω, επειδή έχουν καταργηθεί οι Νομαρχίες! Ίσως βάλω όμως για Πρόεδρος Δημοκρατίας, γιατί μου αρέσει το Προεδρικό Μέγαρο και ο κήπος του. Εκεί να δεις ντομάτες που θα φυτεύω.
    Τι καιρό κάνει εκεί πάνω;. Εδώ όλη τη νύχτα έριξε καρεκλοπόδαρα. Τα σύκα φέτος θα είναι γεμιστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φέτος λόγω καιρού, θα κυκλοφορήσει πολύ μαρμελάδα σύκου σε βαζάκι με 4,90 €, άγνωστης ποιότητας. Θα είναι Άγγελε από τα γεμιστά σύκα που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Κώστα.
    Δεν ξέρω που το πας, αλλά πρόσεχε γιατί άκουσα ότι στην έχουν στημένη για εισαγγελέα. Και αυτοί που το ψάχνουν δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με Θωμά, ούτε με πολιτική, ούτε με Δήμους. Δεν μπόρεσα να μάθω περισσότερα, αλλά έχει σχέση με το ιστολόγιο που διατηρείς, νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άγγελε, σ' ευχαριστώ που με ενημερώσεις, αλλά πες σε αυτούς τους χαζούς που στο είπαν, ότι για τον Εισαγγελέα έχουν άλλοι σειρά και δεν θα αργήσει να έρθει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην τα μπερδεύεις. Δεν έχει σχέση με δημοτικές, εκτός και αν είναι θέμα συνωνυμίας. Έχεις καμιά σχέση με παραλίες; Βέβαια δεν είναι εδώ ο χώρος κατάλληλος. Πάρε τηλέφωνο να βρεθούμε άμα κατέβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόνο το καλοκαίρι που παω για βουτιές. Δεν είμαι μπερδεμένος πουθενά Άγγελε. Μόνο με τον πρώην πρόεδρο του Βιτάλου που μου έκανε ψευδή μήνυση και τιμωρήθηκε με 18 μήνες φυλακή. Άλλο δικαστικό θεμα δεν έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή