Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Χ..... Λ....


7 σχόλια:

  1. Άγγελε, τους δημότες δεν τους απασχολούν τα χόρτα τα βλήτα. Τους ενδιαφέρει να μάθουν ποιοι έκλεβαν από τα ταμεία του Δήμου και να τα επιστρέψουν πισω. Γέμισε ο Δήμος από τιμολόγια....Τα λεφτά των δημοτών έχουν μετατραπεί σε τιμολόγια. Αν θες να βοηθήσεις τον τόπο Άγγελε παράτησέ τα όλα και πήγαινε να βοηθήσεις τους ορκωτούς να βγάλουν άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα. Το σχόλιό σου, είναι σχόλιο ανθρώπου που δεν ζει στην Κύμη και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.Τα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών είναι αυτά που ειρωνικά τα αναφέρεις ως " χόρτα τα βλήτα", αλλά η απουσία σου, η έλλειψη επαφής και η μη αντιμετώπιση της πραγματικότητας σε παρασύρουν σε λάθος κατευθύνσεις. Ο Θωμάς πλήρωνε και γι΄ αυτό υπάρχουν τα τιμολόγια, ενώ τώρα ο Δήμος χρωστά σε οποιονδήποτε συνεργάζεται μαζί του και αν δεν υπήρχε ο Αντιδήμαρχος και η οικογένειά του πολλά μικρά έργα δεν θα γινόντουσαν ποτέ.Επί Θωμά κάποιοι είχαν δουλειά, κάποιοι σε μικροεργολαβίες, κάποιοι σε θέσεις ενίσχυσης του λιγοστού προσωπικού, είχαν κάποιο εισόδημα. Τώρα τίποτε. Και να σου πω και το άλλο που συχνά πυκνά αναφέρεις. Ποιοι νομίζεις ότι ενδιαφέρονται για τα τιμολόγια του Θωμά; Θα σου πω: Αυτοί που τον φοβούνται για τις επόμενες εκλογές, που θα είναι βέβαια παρών και με πολλά επιχειρήματα στα χέρια του. Ο χρόνος περνά γρήγορα και ο Θωμάς στις επόμενες εκλογές θα είναι στην κατάλληλη ηλικία. Με μια μικρή ανανέωση και με τον χρόνο να δουλεύει γι' αυτόν δεν θα παίζεται. Ά ντε και καλό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίστεψες ότι θα βγει ο Θωμάς Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές και κάνεις προεκλογικό αγώνα;;; Οι ορκωτοί και οι ανακριτές δουλεύουν πυρετωδώς. Τα τιμολόγια που λες ότι πλήρωνε ο Θωμάς έχουν φύγει για τον Εισαγγελέα. Επειδή όπως φαίνεται ΔΕΝ γνωρίζεις, μην εκτίθεσαι, διότι στο τέλος θα αρχίσουν να ψάχνουν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο προεκλογικός αγώνας είναι για τους υποψήφιους και είναι γνωστό ότι εγώ δεν έκανα προεκλογικό αγώνα όταν ήμουν υποψήφιος πόσο μάλλον τώρα που δεν θα είμαι. Έχοντας όμως εικόνα της πραγματικότητας βλέπω ότι η Συμπολιτεία δεν θα υπάρχει γιατί δεν θα υπάρχει κοινό μέτωπο και κοινή αποδεκτή διαδοχή του υποψηφίου Δημάρχου, όπως φαίνεται μέχρι τώρα.
    Τώρα ως για τους ορκωτούς κλπ δεν πρόκειται να οδηγήσουν κάπου, αν ανακαλύψουν κάποια πολιτική υπέρβαση και προτείνουν καταλογισμό, γιατί μέχρι τις επόμενες εκλογές, λαμβάνοντας υπόψη με τους σημερινούς ρυθμούς, θα χρειασθεί μια δεκαετία για να τελεσιδικήσουν.
    Ως για το αν με ψάχνουν και εμένα, μακάρι να μας έδινα την πάγια προκαταβολή να την διαχειριστούμε αλλά δυστυχώς δεν μας τα έδωσαν, για τον ίδιο λόγο που και οι σημερινοί δεν τα έχουν δώσει. Άλλους πόρους εμείς δεν είχαμε και ούτε τιμολόγια βέβαια. Εδώ μας οφείλουν ακόμα πάνω κάτω 2 ετών πάγια οδοιπορικά που βέβαια εγώ προσωπικά τα χρωστάω σε κάποια άτομα που έδινα και αυτά που μας έδωσαν. Αυτά, άντε κάνε καμιά βουτιά στον Πλαταμώνα και άσε τα δημοτικά για αυτούς που έχουν το "αγγούρι" κατά τα κοινώς λεγόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έκανες προεκλογικό αγώνα; Ξέχασες που γύριζες τα σοκάκια της Κύμης με τους φυλλαδιοκουβαλητές του Θωμά και συναντηθήκαμε τυχαία στη Λάκα; Τώρα για την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, σε πληροφορώ ότι, την βρίσκω πολύ ενωμένη, προσπαθώντας μέσα στα οικονομικά συντρίμια του Δήμου να ενώσει τα κόμματα του παζλ με την βοήθεια κρατικών παραγόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλο το χρονικό διάστημα απουσίασα από την Κύμη και ένα απόγευμα βρέθηκα σε μια βόλτα και έπεσα πάνω σας. Αλήθεια, εσύ με ποια ιδιότητα γυρνούσες; Δεν θυμάμαι να ήσουν υποψήφιος, ή ήσουν;
    Η Συμπολιτεία; Βράχος, πήγαινε σε ένα συμβούλιο και θα καταλάβεις! Πρέπει όμως να καταλαβαίνεις πίσω από τις λέξεις. Ως για συντρίμμια, να έβλεπες το 2011 τι γινόταν. Ούτε συντρίμμια δεν υπήρχαν.
    Άντε, Πλαταμώνα, ξέρω εγώ τι σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχα Εκείνη την ημέρα έτρεχα στην εφορία για δουλειά και σε έπιασα στα πράσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή