Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Η μισή Αλήθεια.

  Αποτέλεσμα εικόνας για χρουστσόφ   Όταν ο Νικίτα Σεργκιέγιεβιτς Χρουστσόφ, Πρόεδρος τότε της Ένωσης  Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπό της Προεδρίας του αείμνηστου Κένεντυ και κατά την διάρκεια κάποιου κενού κατά την διάρκεια των συνομιλιών, βγήκαν να κάνουν μια βόλτα στον κήπο του Λευκού Οίκου. Ο Ρώσος Πρόεδρος πρότεινε να τρέξουν μια μικρή απόσταση, δέχθηκε ο Αμερικάνος και φυσικά λόγο ηλικίας βγήκε και πρώτος. 
    Πως παρουσιάσθηκε το θέμα από τα μέσα ενημέρωσης;
    Οι Αμερικάνοι έγραψαν: Σε αγώνα δρόμου στο Λευκό Οίκο μεταξύ Κένεντυ και Χρουστσόφ, ο Αμερικανός νίκησε τον Σοβιετικό Πρόεδρο.
    Οι Σοβιετικοί έγραψαν: Σε αγώνα δρόμου στο Λευκό Οίκο μεταξύ Κένεντυ και Χρουστσόφ, ο Πρόεδρος   Ένωσης  Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών τερμάτισε δεύτερος και ο Αμερικανός Πρόεδρος προ τελευταίος.
    Όλοι έγραψαν την αλήθεια, αλλά οι Σοβιετικοί έγραψαν την μισή αλήθεια, που παρουσίαζε μεν το γεγονός, αλλά με τέτοιο τρόπο που αναδείκνυε τον δικό τους Πρόεδρο!.
    Γράφει ο αποτυχών κατά σειρά ετών, πρώην Αντιδήμαρχος Δυστίων, που 4 χρόνια δεν εξέδιδαν λογαριασμούς ύδρευσης, για χρέη που άφησε ο Θωμάς στην ΔΕΥΑΚΑ, αλλά γράφει " την μισή αλήθεια " γιατί δεν γράφει τους λόγους που δημιούργησαν τα χρέη.
    Του απαντά ο τέως Δήμαρχος κ. Δ. Θωμάς με στοιχεία που αποδεικνύουν όλη την αλήθεια, αλλά κανένας δεν απορρίπτει τα στοιχεία που παραθέτει ο τέως Δήμαρχος.
     Είναι στοιχείο των αποτυχημένων να προσπαθούν να ανέβουν στην επιφάνεια της διάκρισης αλλά οι λίγες έως ανύπαρκτες ικανότητές τους δεν τους βοηθούν. Είναι σαν τους οδηγούς που κοιτάζουν πίσω, ενώ το όχημα κινείται προς τα εμπρός. Αλίμονο στους επιβάτες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου