Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Προτάσεις για Σουτσίνι.

     
Από σήμερα δεχόμαστε προτάσεις για την ακτή θαλασσίου λουτρού στο Σουτσίνι και όχι μόνο , αλλά και για "Καλόγηρο" και "Λένωση". Κάθε πρόταση θα εξετασθεί από ειδικούς και αφού αξιολογηθεί ως "δυνατή", θα προωθηθεί ανάλογα.
      Οι προτάσεις είναι δυνατόν να αναφέρονται γενικά για μία από της παραπάνω ακτές, αλλά και για κάθε μία ξεχωριστά για δρομολόγια πρόσβασης, χώρους στάθμευσης, χώρους αναψυχής και παροχής υπηρεσιών, αμμοπαγίδες και σχετικές μελέτες που έχουν γίνει στο παρελθόν ή που μπορεί τώρα να γίνουν, καθώς και για νομικές ή πολεοδομικές λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει.
      Πάσα προσφορά δεκτή. Πληροφορίες εντός.
     

5 σχόλια:

  1. Τι θα πει δεχόμαστε προτάσεις;;;
    Εσείς ως τοπικοί της Αντιπολίτευσης δεν είστε ικανοί να δώσετε προτάσεις;;; Περιμένετε τον από μηχανής Θεό να σας δώσει προτάσεις;;;Με αυτό το σκεπτικό σας βλέπω σε καμιά εκπομπή της τηλεόρασης, απο αυτές που ψάχνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε μπαγάσα Κώστα, για το καλό σου να μη σου απαντήσω ανάλογα. Φαντάζομαι όμως ότι οι δικές σου γνώσεις καλύπτουν όλα τα νομικά, πολεοδομικά, δασικά, ιδιοκτησιακά, θαλάσσια ρεύματα και πολλά άλλα που απαιτεί μια συγκεκριμένη μελέτη προκειμένου υποβληθεί ως πρόταση. Μπράβο σου που τα κατ έχεις όλα αυτά τα θέματα.Μπορείς ως επισκέπτης της περιοχής να καταθέσεις και εσύ τις προτάσεις σου. Αναμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τόσα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους τεχνοκράτες να σας δώσουν τις προτάσεις τους, καλέστε 11880.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ παλι εδω εισαι εσει μην φυσας θεουλημου και πεφτουν η μουσταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωινός ο παπαγάλος pacman της γνωστής οικογένειας των απατεώνων της Κύμης οι οποίοι τουφηξαν τα λεφτά των δημοτών και του κράτους με την μέθοδο των εικονικών τιμολογίων. Μέχρι την Κομοτηνή έφτασαν τα ψεύτικα τιμολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή