Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Μία φωτογραφία = Χίλιες λέξεις



   Μετά από ένα(1) χρόνο από τις τελευταίες εκλογές, καιρός είναι να αρχίσουν οι συγκρίσεις.

Έτσι το αφήσαμε



Ας δούμε πως είναι σήμερα!



Έχει άδικο ο κόσμος που γκρινιάζει;

4 σχόλια:

  1. Καλά.... κοροϊδεύεις τον κόσμο κ Μαργέλη;;;;; Στην παλιά φωτογραφία δείχνεις τις βρύσες και στη νέα φωτογραφία δείχνεις το καλαθάκι απορριμάτων, πριν περάσει ο υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου να το αδειάσει;;; Ξέρεις πολύ καλά ότι, εκεί πάνε μαζικοί επισκέπτες και το καλαθάκι γεμίζει σε μια ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα, κάνεις δύο σοβαρά λάθη ενδεχομένως και χωρίς τη θέλησή σου, αλλά στην προσπάθεια να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
    1ον. Επί προσωπικού. Από σεβασμό στους αναγνώστες αλλά και εκ χαρακτήρα ποτέ δεν κοροϊδεύω κανέναν και το ξέρεις καλά αυτό.Πρόσεχε λοιπόν πως γράφεις αυτό που θέλεις να γράψεις.
    2ον. Είσαι και απρόσεκτος. Είναι προφανές ότι τα σκουπίδια είναι αρκετού καιρού και άλλωστε η πρασινάδα/μούσκλι στις βρύσες δεν μαζεύεται ούτε σε μια εβδομάδα, θέλει καιρό.
    Ανεξάρτητα όμως αυτού ξέρεις, γιατί ψάχνεις τις παλαιές μου αναρτήσεις, έτσι βέβαια ενημερώνεσαι και για πολλά θέματα, ότι για κάθε τι έχω βγάλει και τις έχω αναρτήσει φωτογραφίες, μάλιστα με το σχόλιο να έχουμε να συγκρίνουμε , για όλα τα θέματα. Οπότε έχουμε μέλλον. Αλλά όμως ένα μέρος που θα το επισκεφθεί κόσμος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπως το Χωνευτικό, δεν μπορεί να είναι έτσι. Είπα μήπως προλάβω να ευαισθητοποιήσω τις αρχές και το καθαρίσουν οι αρμόδιοι, έστω και με "εθελοντές"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είναι φανερή η παραπλάνηση των αναγνωστών που επιδιώκεται με την ανάρτηση. Δηλαδή θέλεις να μας πεις, ότι το καλαθάκι επί Θωμά δεν προλάβαινε να γεμίσει γιατί έτρεχαν οι <> εργάτες καθαριότητας και το άδειαζαν;; Δηλαδή ο κόσμος πηγαίνει μόνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Χωνευτικό; Αυτό που λες το θεωρώ δυσφήμιση για τον τόπο μας. Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι τα καλοκαίρια τουλάχιστον, πηγαίνουν οι επισκέπτες καθημερινά και παίρνουν νερό και μάλιστα έρχονται και πολλοί ξένοι. Ως για την πρασινάδα-μούσκλι που λες, είναι ένα φυσικό φαινόμενο του καιρού το οποίο γίνεται το χειμώνα από τις υγρασίες σε συνδυασμό με την πολύ πρασινάδα που υπάρχει τριγύρω στην περιοχή, αλλά και πάνω από τις βρύσες που έχει πυκνή βλάστηση. Αυτό το μούσκλι το καλοκαίρι δεν υπάρχει διότι στεγνώνει και ξεραίνεται από τη ζέστη. Αυτή είναι η αλήθεια και ότι διαφορετικό ακούγεται είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΤΙΚΟ! Αν θέλεις να πεις κάτι στην Δημοτική Αρχή, μπορείς να το πεις στο τοπικό συμβούλιο και όχι με τέτοιο τρόπο. Συγνώμη αν σε στεναχώρησα αλλά αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορώ να την κρατήσω μέσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγελος Μαργέλης:
    Το έχω καταλάβει ότι χρησιμοποιείς τις αναρτήσεις για λόγους εκτόνωσης και μάλλον δεν είσαι και ο μοναδικός, αλλά μιλάς σε κάποιον για το Χωνευτικό που δύο φορές της εβδομάδα έπαιρνε προσωπικά νερό από την πηγή και τώρα κάθε 15 μέρες είμαι τακτικός επ...Δείτε περισσότερα
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες

    Κώστας Αντωνίου: Ο μόνος που σηκώνεται και φεύγει από τα συμβούλια είναι ο κ.Θωμάς. Τον έχουν σατυρίσει πολλές φορές γι αυτό! Επίσης, το θεωρώ υποχρέωση και όχι εκτόνωση να λέω την αλήθεια και όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Αλήθεια, τέσσερα χρόνια ως Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κύμης, μας έλεγες ότι το νερό της Κύμης έχει ωραία γεύση και είναι πολύ καλό. Γιατί πήγαινες τόσο συχνά στο χωνευτικό και έπαιρνες από εκεί νερό; Τελικά. ποιά είναι η αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή