Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940.

Ως Έλληνας, ως Κυμαίος και ελεύθερος άνθρωπος, θέλω να συγχαρώ και  να ευχαριστήσω όλους όσους προετοίμασαν οργάνωσαν και συμμετείχαν στην "Λαμπαδηδρομία" τώρα ( 20.05ω Τρίτη 27 Οκτ. 2015). Στην Κύμη.
Ιδιαίτερα η εκπαιδευτικός που συμμετείχε και είδα, συγνώμη αν ήταν και άλλη, κρατώντας ψηλά μια μικρή Ελληνική Σημαία και όλοι οι συμμετέχοντες με το πάθος και τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, προσέφεραν μια άλλη αίσθηση στην όλη εκδήλωση.
Τους ευχαριστώ θερμά. 
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940.

1 σχόλιο:

  1. Να ζητήσω συγνώμη γιατί δεν ήταν εκπαιδευτικός η συμμετέχουσα στην "Λαμπαδηδρομία" με τη Σημαία, αλλά μαθήτρια και κόρη του Δημήτρη Στρατή, συμπολεμιστή σε όλα τα μέτωπα και εγγονή του Αντώνη Καμπούρη. Από όπου και να πήρε το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Εθνικό και υπερήφανο. Μπράβο της.
    Επίσης να ζητήσω συγνώμη και από τον Γυμνασιάρχη . κ. Βασίλη Μάστορη που μέσα στον άφαντο Δημοτικό φωτισμό δεν τον διέκρινα. Έπρεπε να τον καταλάβω όμως από το αποτέλεσμα της πράξης, αλλά η συγκίνηση με τύφλωσε. Να είναι πάντα καλά γιατί προσφέρει κάτι που δεν το βρίσκεις. Μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή