Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Έμμισθοι Προστάτες Εισαγωγής.

           Πως γνωρίσαμε την κ. Ντίνη; Ως ένα ωραίο πρόσωπο και ως ένα άτομο που ακολουθούσε τους υποψηφίους της Συμπολιτείας, ιδιαίτερα στην Κύμη, έβγαζε κάποιες φωτογραφίες και έγραφε κάτι αστεία κείμενα ανάλογα των σπουδών της .  Διαθέτει και ραδιοφωνικό σταθμό η κ. Ντίνη, από τον οποίο έχει περάσει κάθε πικραμένος υποψήφιος ή υποστηρικτής της Συμπολιτείας.     Άρα η κ. Ντίνη, που γνώρισε πρόσφατα την Κύμη, είναι ένα κατάλληλο άτομο για να υποστηριχθεί και σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη υποστήριξη είναι η χρηματική ενίσχυση. Διαφημίσεις. Και καλά κάνει γιατί επιχείρηση έχει, λεφτά χρειάζεται γιατί έχει και έξοδα, αλλά με βάση τις προσωπικές της πικρίες για την κριτική που δέχεται, ξεπερνά τα όρια και ψεύδεται σε βαθμό ποινικού αδικήματος.  
     Ποιος στην Κύμη γνώριζε την κ. Έφη Ντίνη πριν από την προεκλογική περίοδο των τελευταίων Δημοτικών Εκλογών; Κανένας!
    Θα απαντήσω στην κ. Ντίνη, όχι γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ, αλλά για να μάθουν οι εργοδότες της και οι αναγνώστες της το χαρακτήρα της εν λόγο κυρίας.     Ας τα πάρουμε ένα-ένα:
     Επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο τοπικό συμβούλιο είναι ο κ. Παππάς Λουκάς που πήρε περισσότερους ψήφους από εμένα. και μάλιστα σχεδόν όσους πήραν και οι 3 υποψήφιοι της  Συμπολιτείας στη Δ.Κ.Κύμης Ούτε αυτό δεν ξέρετε. Χωρίς να έχετε λόγο ασχολείσθε με προσωπικές συνομιλίες προκειμένου να γράψετε κάτι και διαγράφετε και το όνομα του κ. Αντωνίου, δήθεν για να μην το εκθέτεται, αν και είναι από τους ελάχιστους που σχολιάζουν με το όνομά τους και δεν κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα ΄την ανωνυμία. Τι σας νοιάζει εσάς πως επικοινωνώ εγώ με τους Δημότες της Κύμης; Σας έχει διορίσει κανένας ως προστάτη; Εκτός αν τους θεωρείται ανόητους και αδύνατους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Σας πληροφορώ ότι μόνο ένας ανόητος θα θεωρούσε τους Κυμαίους ανόητους.
      Πάμε τώρα στο ποινικά κολάσιμα. Ξέρετε πολύ καλά ότι ο πρόεδρος της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας δεν έχει πόρους και δεν διαχειρίζεται δημοτικά τέλη.Την Πάγια Προκαταβολή που θα δημιουργούσε κάποιες προϋποθέσεις δεν την πήραμε ποτέ, όπως και τώρα. Γιατί λοιπόν μου απευθύνετε βλακωδώς κατ' επανάληψη που πήγαν τα χρήματα της Λαϊκής της Κύμης; Τι υπονοείτε; Με κατηγορείτε για κάτι; Γράψτε το  ευθέως για να μπορώ να σας στείλω αρμοδίως. Εσείς δεν γράφατε προ καιρού ότι ο μόνος που δεν έπαιρνε λεφτά από την Λαϊκή είναι ο Μαργέλης; Τα τέλη της Λαϊκής τα διαχειρίζεται Αντιδήμαρχος και κατά την περίοδο Θωμά, η Λαϊκή δεν χρωστούσε! Τώρα με την χρηστή διοίκηση της Συμπολιτείας δεν έχει πληρώσει από την 1η Ιανουαρίου 2015, δέκα(10) μήνες. 
     Περί ΑΟΚ. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κύμης ήταν μία προσωπική υπόθεση του τέως Δημάρχου κ. Θωμά και της οικογένειάς του. Πάνω από 25 χρόνια ασχολήθηκε ο κ. Θωμάς με την ομάδα και την έφερε εκεί που ποτέ άλλη ομάδα της Κύμης δεν είχε φθάσει. Οι ακαδημίες των παιδικών τμημάτων όλων των αθλημάτων είχαν πάνω από διακόσια(200) παιδιά. Πως τα πέτυχε αυτά μέσα στα 25 χρόνια είναι δικό του θέμα και είναι ανοησία να πιστεύει κάποιος ότι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, που ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2010, θα γνώριζε τι γινόταν στην ομάδα είκοσι χρόνια πριν. 
   Επίσης, εάν έγιναν παράνομες προσλήψεις στο Δήμο θα τα βρουν οι ελεγκτές.
   Τέλος  τα προβλήματα της Κύμης τα ξέρουν οι Κυμαίοι και τα λύνουν μεταξύ τους και δεν χρειάζονται ενισχύσεις άσχετων και άγνωστων κακόψυχων υποστηρικτών, αλλά αυτή η προσπάθεια λογοκρισίας που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό να μη γράφει κανείς τίποτε κακό για το Δήμο δεν θα περάσει γιατί γιατί πλέον το ποτήρι ξεχείλισε.
   Ο Δήμος χρωστάει εκτός των άλλων:
   Δέκα(10) μηνών ενοίκια στο οικόπεδο της λαϊκής αγοράς.
   Δέκα οκτώ(18) μηνών ενοίκια για το βρεφονηπιακό σταθμό.
   Χρωστάει στους προμηθευτές του   βρεφονηπιακού σταθμού.
   Και χρωστάει σε όποιον περνά έξω από τον Δήμο.   Και μαθαίνω ότι άρχισαν και οι κατασχέσεις!
   ( Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε άλλα θέματα , όπως η προσφώνηση " Ένας Υποστράτηγος ε.α., αλλά το ξεπερνάω γιατί τι να πεις σε έναν .....)
    Παραθέτω αυτούσια από το ιστολόγιο της κ. Ντίνη την ανάρτησή της για να μπορούν οι αναγνώστες μου να καταλάβουν σε τι αναφέρομαι.
Ένας Υποστράτηγος ε.α., ο κ. Άγγελος Μαργέλης, πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, άφησε για λίγο στην άκρη τα θέματα της Κύμης και ξεκίνησε τη σύνδεση με …Κάιρο όπως γράφει σε αναρτήσεις του στο fbμε δημότες του δήμου Κύμης –Αλιβερίου.
Και αναρωτιέται κανείς… Αυτά έκανε και όταν ήταν Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας; Μονίμως τους είχε συνδέσει όπως ο ίδιος λέει με ….Κάιρο; Γι αυτό όταν στα τοπικά συμβούλια του ζητάνε να τους ενημερώσει για παράδειγμα, που πήγαιναν επί θητείας του τα λεφτά της λαϊκής της Κύμης, αν κάποιοι πληρώνονταν με μαύρα, αν είχαν γίνει προσλήψεις ατόμων στην καθαριότητα, όπως για παράδειγμα ατόμων που σήμερα είναι ακόμη δίπλα του στα συμβούλια και ασκούν κριτική στους άλλους, όπως και παιχτών της τότε ομάδας του ΑΟΚ; Και σημειωτέον ότι σύμφωνα με πληροφορίες πληρώνονταν από το δήμο! Χωρίς να έχουν πιάσει σκούπα και φαράσι ποτέ στη ζωή τους!! Αληθεύει κ. Μαργέλη ή μήπως είστε ακόμη συνδεδεμένος με ….Κάιρο, οπότε τζάμπα ο κόπος;
Μήπως ο κ. Μαργέλης θα πρέπει να διακόψει τη σύνδεση με Κάιρο…. και να κάνει σύνδεση με την Κύμη αυτή τη φορά, προκειμένου να απαντήσει και στα ερωτήματα των κατοίκων της περιοχής που θέλουν να μάθουν που πήγαινε το χρήμα του δήμου όλα αυτά τα χρόνια που «ηγείτο» στην Κοινότητα. Ή μήπως αποφάσισε εκ νέου να παραιτηθεί και δεν το πήραμε είδηση; Γιατί μας έχει μπερδέψει τελευταία… Φταίει η κακή σύνδεση τελικά!
Και για του λόγου το αληθές...

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το αφαιρέσατε κ. Μαργέλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συντάκτης το αφαίρεσε και όχι εγώ. Ίσως να τον μάλωσαν, ποιος ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ανήκω στους Ορίζοντες για να με μαλώσουν κ. Μαργέλη.Το αφαίρεσα διότι η Έφη Ντίνη σου υπέβαλε αγωγή και μήνυση γι' αυτά που έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΔΟΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω μεσα μυρίζει πολυ πορδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή