Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Αγώνας συνεχίζεται και η ενημέρωση μαζί!


Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης       Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης συμπλήρωσε σήμερα 5 χρόνια από την επανίδρυση του, 5 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και ανόδους, ενώ ταυτόχρονα έκανε το εντός έδρας ντεμπούτο του στην Α2 υποδεχόμενος τον Φίλιππο Βέροιας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι έγινε μέσα σε εορταστικό κλίμα και οι παίκτες του κόουτς Μπρατσιάκου φρόντισαν να μην χαλάσει αυτή η γιορτή, παίρνοντας την νίκη με σκορ 81-53. 
      Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε διοίκηση, προπονητές και παίκτες του Γυμναστικού να πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους, οι οποίοι κατέκλεισαν το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Μαρίνος». Μάλιστα, για να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου πραγματοποίησε στο ημίχρονο κλήρωση με 6 τυχερούς να κερδίζουν πλούσια δώρα.

       Παρά του ότι ορισμένοι ανόητοι, ένας δηλαδή, θεωρεί ότι η ενημέρωση για τις επιτυχίες του Γ. Σ. Κύμης κρύβει χολή και ειρωνική διάθεση, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας γιατί είναι Κυμαίοι. Οι άλλοι ας ενοχλούνται!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου