Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Δεν έχουν επαφή με την Πραγματικότητα!

     
Την 1η Οκτωβρίου 2015 κατέθεσα ένα έγγραφο με τα παρακάτω θέματα προκειμένου να συμπεριληφθούν στα θέματα της ημερησίας διάταξης της επόμενης συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, με βάση δική τους παραίνεση όπως τα θέματα που επιθυμώ να συζητηθούν να τα υποβάλω έγκαιρα, ώστε να μην υπάρχει λόγος να ζητώ να συζητηθούν εκτός ημερησίας διάταξης. Παραθέτω παρακάτω το αίτημα που κατέθεσα και έλαβε τον αριθμό πρωτοκόλλου της Δημοτικής Ενότητας Κύμης : 19153/01.10.2015

                   Κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή σας καλώ στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμη να θέσετε στην ημερησία διάταξη τα παρακάτω θέματα:
1ο. Ενημέρωση για την προετοιμασία της αιτηθείσης συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης με μοναδικό θέμα την σχεδίαση για το μέλλον της ακτής λουομένων στο Σουτσίνι και ειδικά τις συνθήκες λειτουργίας καντίνας.
2ο. Περί αγροτικής οδοποιίας και συντήρησης ορεινών δρομολογίων(δασοδρόμων)
3ο. Περί εσόδων δημοτικού νεκροταφείου Εισοδίων της Παναγίας της Κύμης.
4ο. Ενημέρωση περί του Τεχνικού Προγράμματος της Δ.Κ.Κύμης έτους 2015.

Την 12η Οκτ. 2015 έλαβα πρόσκληση για συνεδρίαση του Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:
 
Την 16η Οκτ. 2015 και ώρα 10.00, ημέρα Παρασκευή στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δ.Κ. Κύμης, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
                   1. Πρόταση ονομασίας και μετονομασίας οδών Δ.Κ. Κύμης.
                   2. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για θέματα της αρμοδιότητάς του.
                   3. Τρέχοντα Θέματα.

        Η πρόσκληση συνοδεύεται από μία εισήγηση με θέμα " Πρόταση Ονομασίας και Μετονομασίας Οδών της Δ.Κ. Κύμης", γενική και ανυπόγραφη που συνοδεύεται από κάποια σχόλια και καταστάσεις με ονομασίες οδών και με σχόλια και με άλλα με προτάσεις με ονόματα για μελλοντική χρήση.

      Ερωτώ λοιπόν ; Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης δεν αντιλαμβάνεται ποια είναι τα προβλήματα που απασχολούν τους Κυμαίους; Βέβαια αυτός αποφασίζει για τα θέματα της ημερησίας διάταξης, αλλά τότε γιατί ζήτησαν να ζητάμε τα θέματα που θέλουμε να συζητηθούν σαν θέματα της ημερησίας διάταξης; Δεν τα τοποθετούν για να τα αποφύγουν;
      Εδώ δεν αποφασίζουν να τοποθετήσουν ΜΙΑ πινακίδα που να προσδιορίζει τους δρόμους που έχουν εγκριθεί, όπως η μετονομασία τους προς τιμή του Ναυάρχου Νικολάου Παππά και του εκπαιδευτικού Δημητρίου Τρίμη και συζητούν για νέες οναματοθεσίες;
     Προφανώς μας δουλεύουν.
     Προφανώς αδιαφορούν για τα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών.
     Προφανώς είναι κατώτεροι των απαιτήσεων σε μια τόσο δύσκολη για όλους κατάσταση, όπως και άλλη φορά έχω αιτιολογημένα αναφέρει.

     Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία στη συνεδρίαση του Συμβουλίου να τοποθετηθούμε.

7 σχόλια:

  1. Δουλειά δεν είχε ο διάολος και γα...............τα παιδιά του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυριο το πρωι θα βαλουν πινακιδα εξω απο την δημαρχεια που θα αναγραφει ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑΣΣΕΡΑ και να εισαι σιγουρως οτι ολοι τους θα την υπογραψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια τετοια πινακιδα εχει και ο Θωμάς στην αποθηκη του και η πρωτη υπογραφη ειναι του μαργελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι οι συμπολίτευση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, είναι κατώτερη των περιστάσεων. Το έχω γράψει με σφραγίδα και υπογραφή που λένε και αυτή είναι η άποψή μου.
    Σήμερα συνάντησα τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου και του μετέφερα την άποψή μου, την οποία όπως ανέφερα την έχω σαφώς καταθέσει εγγράφως και ο οποίος την μετέφερε στον κ. Πόγκα, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, ο οποίος και ενοχλήθηκε και με πήρε τηλέφωνο, γιατί είπα την άποψή μου στον κ. Αντιδήμαρχο, λες και δεν την ήξερε ο ίδιος.
    Μου είπε δε ότι "δεν πρόκειται να παραιτηθεί και θα μας βασανίζει μέχρι τέλους".
    Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει, ότι τους Δημότες βασανίζει και ότι η συμπεριφορά του και όχι η προσωπικότητά του είναι αυτή που ενοχλεί. Τον εκτιμώ σαν άνθρωπο αλλά τον θεωρώ πλήρως ακατάλληλο για τα καθήκοντα που έχει.Είναι λίγος και πρέπει να το καταλάβει και να συνεργαστεί ανάλογα.
    Αύριο στο Συμβούλιο θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου δεν το ειπε και στον μπαμπα του ο αντιδημαρχος ναρθει και να σε κανει ΝΤΑ ΝΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΥΧΕΡΟς ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ; Ο ΛΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα εσωτερικά τους προβλήματα να τα λύσουν μεταξύ τους. Τα πρόσωπα δεν έχουν καμία σημασία.Τους Δημότες τους ενδιαφέρει να λύνουν τα προβλήματα της Δ.Κ.Κύμης και μόνο. Και εμείς σαν αντιπολίτευση να υποβάλουμε προτάσεις και να ελέγχουμε την συμπολίτευση και αυτό θα κάνουμε και μάλιστα πλέον με αυστηρότητα, γιατί η περίοδος χάριτος έληξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή