Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Α.Σ. Μαχητές Δόξας Πεύκων- Γ.Σ.Κύμης 54-69

Καλή αρχή και καλή χρονιά.

Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης
Η ομάδα του κόουτς Μπρατσιάκου πήγε στη Θεσσαλονίκη και  αντιμετώπισε στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Α.Σ. Μαχητές Δόξας Πεύκων τον οποίο και νίκησε 69-54.
Καλή συνέχεια

3 σχόλια:

  1. Μεγεια τους καρυτζαλους κουμιωτες ουλοι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΕΛΗ!!!Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΜΕΝΟΥΣ!!!ΑΥΤΗ Η ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΟΚ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ!!!ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΕΧΤΩΝ ΑΓΟΡΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μόνο δεν θα το σβήσω "Ανόητε", συγνώμη " Ανώνυμε"ήθελα να γράψω, αλλά θα το αφήσω, για να βγάζει ο κόσμος τα συμπεράσματά του. Από που βγάζεις το συμπέρασμα για αυτές τις βλακείες που γράφεις; Απλά γράφεις με το μυαλό που διαθέτεις και στρέφεσαι κατά το τέως Δημάρχου Δ. Θωμά, γιατί θέλεις ο κόσμος να ασχολείται με αυτά τα θέματα και όχι με τα ανύπαρκτα έργα της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
    Κουμιώτες κουράγιο θα περάσει και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή