Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Τι συμβαίνει με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης;

   
      Κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Γηροκομείο Κύμης την 20 Νοε. 2017, υπό τον Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, ενημερωθήκαμε από τον κ. Τρανταφυλλίδη, ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρχουν εξελήξεις.
     Ο καθηγητής κ. Σαρήγιαννης σε σχετική δημοσιευσή του αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην υποβολή των μελετών προς τους αρμόδιους φορείς, με αποτέλεσμα και το θέμα της επισκευής του Σχολείου να έχει βαλτώσει.
      Ο κ. Τριανταφυλλίδης διέψευσε τα αναφερόμενα υπό του κ. καθηγητού και τον απείλησε με προσφυγή στην δικαιοσύνη.
     Ο κ. καθηγητής επανήλθε με τις ίδιες θέσεις.
     Τελικά ο κ. Δήμαρχος συγκρότησε ομάδα εργασίας για τη σύνταξη της μελέτης " Αποκατάσταση 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης". Το θέμα είναι και στο Δημοτικό Συμβούλιο της 12 Ιαν. 2018.
     Τι τελικά συμβαίνει;
     Έχει δίκαιο ο κ. Σαρήγιάννης;
     Έχει δίκαιο ο κ. Τριανταφυλλίδης;
     Απογοητεύθηκε ο κ. Δήμαρχος και έλαβε σκληρές αποφάσεις;
     Προχωράει το θέμα και συγκροτήθηκε η ομάδα εργασίας για συντονισμού του έργου;
     Τι  τέλος πάντων συμβαίνει;  Θα μας ενημερώσει ο Δήμος με κανένα δελτίο τύπου;




5 σχόλια:

  1. Ο δήμος δεν έχει ιστολόγια και συνταξιούχους κάθε λίγο και λιγάκι να αναμασάνε τα γεγονότα. Αφού το θέμα είναι στο αυριανό Συμβούλιο, γιατί δεν περιμένετε μέχρι αύριο;Για να ασχολείται και να απασχολείται συνεχώς ο κόσμος με εσάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος έχει γραφείο τύπου το οποίο έχει αμοιβόμενους υπαλλήλους που πληρώνονται από τα λεφτά των Δημοτών και θα έπρεπε να ενημερώνει για όλα τα θέματα τους δημότες.
    Γιατί ο κ. Δήμαρχος δεν περίμενε το αυριανό ΔΣ για να ανακοινώσει την ομάδα εργασίας;
    Ας απαντούσες κ. Ανώνυμε, έστω μια φορά στην ουσία της ανάρτησης και θα το έκανα κύριο θέμα στο ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ήρθε ο κ. Δήμαρχος στο Γηροκομείο να ενημερώσει τους δημότες εσείς ήσασταν ΑΠΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αισθάνομαι ότι κλέβω εκκλησία, που λέγαμε παλαιά.
    Η συγκέντρωση στο Γηροκομείο έγινε από τον κ. Δήμαρχο όταν μετά από δική μου πρόσκληση παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Κύμης και διαπίστωση το πόσα πολλά θέματα ήταν σε εκκρεμότητα.
    Στην συγκέντρωση λοιπόν στο Γηροκομείο όχι μόνο ήμουν παρών, αλλά και ο μόνος που έλαβα τον λόγο, κατόπιν προσκλήσεως του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου, όπου και έθεσα θέματα τα οποία στη συνέχεια απησχόλησαν το Δήμο ποικιλοτρόπως.
    Αλλά εσείς, που κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία ποιος είσθε, τόσο ασχετος και τόσο άστοχος. Εκτίθεσθε και μάλλον στο μέλον δεν θα ασχολούμε μαζί σας. Εόπαμε : Σαν να κλέβω εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξέρω ότι ήσασταν εκεί. Οι οπαδοί σας γιατί δεν ήρθαν; Τους αποτρέψετε για να υποβαθμιστεί η ενημέρωση με τον λιγότερο κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή