Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Προπαγανδιστικές Ενέργειες Χειρίστου Είδους.

Σχετική εικόνα       Προπαγάνδα είναι η επιστημονική τεχνική της διαδόσεως οποιασδήποτε πληροφορίας ή ιδέας, οποιουδήποτε δόγματος ή ειδικής παρότρυνσης, που τίθεται εσκεμμένα, άμεσα ή έμμεσα, σε κυκλοφορία, για να επηρεάσει ευμενώς τη σκέψη, τα αισθήματα, τη στάση και τη συμπεριφορά οποιασδήποτε συγκεκριμένης ομάδας-στόχος, προς όφελος αυτού που τη θέτει σε κυκλοφορία. 
        Για να είναι η προπαγάνδα αποτελεσματική, πρέπει, τόσο αυτός που τη θέτει σε κυκλοφορία, όσο και το περιεχόμενό της, να χαίρουν αξιοπιστίας από το ακροατήριο-στόχο, πράγμα που η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έχει και πλέον οι Δημότες δεν αποδέχονται τις πληροφορίες που προσπαθεί να διοχετεύσει.         
        Βλέπουμε λοιπόν κατ' αρχήν να δημιουργείται ένα ιστολόγιο το οποίο να καπηλεύεται τη φωτογραφία του Ήρωα των Ηρώων Τχου Ι. Βελισσαρίου, αλλά και να φέρει ως όνομα το "Δημότης Κύμης", προσπαθώντας να συλλέξει αναγνώστες, αλλά με σαφή πολιτικό τοπικό προσανατολισμό. 
          Απαράδεκτα και τα δύο! Βάλε το όνομά σου και γράψε ότι θες!
      Ανώνυμα δικάζει και αποφασίζει, όπως τόσα άλλα ιστολόγια που υποστήριζαν την σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά που με τον καιρό εξαφανίσθηκαν,   και υποστηρίζει καταφανώς τις προσωπικές επαγγελματικές θετικές ενέργειες του Αντιδημάρχου,  εκθέτοντας τον. Εάν το ιστολόγιο αυτό με την φωτογραφία του Ήρωα και την επωνυμία του ασχολείτο μόνο με τις επαγγελματικές προσωπικές πρωτοβουλίες του Αντιδημάρχου, άλλων επιχειρήσεων Κυμαίων ή της Ε.Ε.Κ.Β. Κύμης και περιχώρων, θα ήταν αποδεκτό, αλλά η σημερινή του παρουσία δεν τους βοηθάει σε αυτό που θέλουν να επιτύχουν, απλά εκθέτει τον Αντιδήμαρχο. Ο οποίος Αντιδήμαρχος προσωπικά πιστεύω, ότι δεν έχει ανάγκη αυτής της υποστήριξης. 
      Στη συνέχεια και μετά την απόλυτα επιτυχημένη ενημερωτική συγκέντρωση στο Γηροκομείο της Κύμης   του Δ. Θωμά, που ποτέ δεν πίστεψαν ότι θα είχε επιτυχία, άλλη μια απόδειξη   ότι δεν έχουν καμιά επαφή με τους Δημότες, αποφάσισαν την έκδοση ενός εντύπου, στο οποίο εκτός της γνωστής καραμέλας τριών ετών, ¨για όλα φταίει ο Θωμάς", πλην των 7 πληγών της Αιγύπτου, απολαύσαμε το "ΘΑ" σε όλο το μεγαλείο της. Από όλο δε το πόνημα τονίζουν την απόφαση του Εισαγγελέα να διαβιβάσει στον Ανακριτή το πόρισμα του οικονομικού ελεγκτή, προκειμένου να εκτελέσει την κύρια ανάκριση. 
       Όταν όμως οι Ν. Ορίζοντες αντέδρασαν, γιατί πλέον δεν θα πρέπει τίποτε να μην περνά αναπάντητο, ενοχλήθηκαν γιατί δεν τους άρεσαν τα αναφερόμενα. 
     Τα οποία ήταν απλά τα έργα του Δ. Θωμά κατά την διέλευσή του από τον Δήμο Κύμης και τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου. 
      Στα έργα δεν μπορούν να απαντήσουν. 
     Αλλά θα επανέλθουμε πλέον με περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν είναι μόνο τα έργα που ήταν να γίνουν και δεν έγιναν, γυμναστήριο κλπ, αλλά και αυτά που ήταν σε εξέλιξη και δεν ολοκληρώθηκαν. 
      Καλή Χρονιά με Υγεία.

6 σχόλια:

  1. Ναι, να επανέλθετε γρήγορα.... περιμένουμε με αγωνία να γελάσουμε με....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νιώθεις απελπισμένη που δεν είσαι single; Αυτή η έρευνα θα σου αλλάξει άποψη ΘΩΜΑΣ

      Διαγραφή
  2. Μήπως και εσύ δεν έχεις καπηλευτει την περιοχή ίντζου;
    Σε έπιασε ο πόνος ξαφνικά και θέλεις να προστατέψεις τον Αντιδήμαρχο από το ιστολόγιο του δημότη; Ποιον κοροϊδεύεις Αγγελή μου;
    Αλήθεια τις φυλλάδες των νέων οριζόντων ποιος τις πληρώνει κάθε μήνα; Έμαθα ο σιρόπι παίρνει κάθε μήνα 700 ευρωπουλα.Απο τα μαύρα είναι η τα άσπρα; Αυτά προς το παρόν και όταν σε καλέσει ο ανακριτής για την λαϊκή, αν θες βγάλε μία ανακοίνωση να μάθουμε τι εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χρησημοποίηση του μικρού μου ονόματος, κατάρχήν είναι αγενές. Υπάρχει επίθετο ή ιδιότητα, αν και αυτά είναι ψιλά γράμματα και απαιτούν επίπεδο.
      Ίσως όμως ο σχολιαστής να θέλει να με μειώση ή να δείξει ότι έχει φιλική διάθεση, που και τα δύο δεν ισχύουν. Μπορεί βέβαια να είναι και άσχετος και να μπερδεύει το όνομα με το επίθετο. Ότι και να συμβαίνει όμως μου είναι παντελως αδιάφορο.
      Η ουσία είναι, ότι όπως και οι προηγούμενοι ομοιδεάτες του ποτέ δεν απαντά επί της ουσίας της ανάρτησης.

      Διαγραφή
  3. Δεν το διαγράφω το παραπάνω σχόλιο, προκειμένου να δουν οι αναγνώστες με τι έχουμε να κάνουμε. Και αδιάβαστος μια και δεν έχει να ενημερωθεί για τις προηγούμενες αναρτήσεις!
    Κουβέντα όμως για τα αναφερόμενα στην ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πού είσαι ακόμα....όλα στην ώρα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή