Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Στον Ανακριτή Χαλκίδας απολογείται σήμερα η πρώην Δήμαρχος κ. Κατερίνα Καράπα

  Απολογείται σήμερα στον Ανακριτή, η πρώην Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Ταμυναίων κ. Καράπα. Μετά από αυτεπάγγελτες έρευνες η πρώην Δήμαρχος απολογείται για οικονομικά θέματα της αρμοδιότητάς της.
   Να σημειώσουμε ότι η κ. Κατερίνα Καράπα, παρέδωσε τον Δήμο Ταμυναίων στον κ. Δ. Θωμά, μετά την δημιουργία του Καλλικρατικού Δήμου Κύμης - Αλιβερίου. Επίσης, αν δεν κάκουμε και λάθος η κ. Καράπα είναι και στέλεχος της "Συμπολιτείας", ότι και αν σημαίνει αυτό.
Ενημέρωση.
Απόφαση :15.000 ευρώ εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Πηγή: eviatop

12 σχόλια:

  1. Ο Θωμάς πότε θα πάει; Όταν τον καλέσει ο Ανακριτής θα μας ενημερώσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσάς κύριε πρώην πρόεδρε, πότε θα σας καλέσει για τα χρήματα της λαϊκής αγοράς που δεν έμπαινε ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του δήμου Κύμης Αλιβερίου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν για να αποδεικνύουμε ότι μιλάμε με άσχετους και αμόρφωτους:
    1ον. Πάντα ενημερώνουμε για τα τρέχοντα της Κύμης και του Δήμου, ότι έρχεται στην αντίληψή μας, γιατί δεν λαμβάνουμε γνώση όλων των πραγμάτων.
    2ον. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας γενικά και ειδικά της Κύμης βάσει του νόμου δεν έχει καμία σχέση με οικονομικά θέματα, πλην της πάγιας εντολής, 2.000,00 ευρώ ετησίως, την οποία όμως για τεχνικούς λόγους καμία δημοτική ή τοπική,κοινότητα έλαβε κατά την Δημαρχία Θωμά.
    Αυτά μπας μάθετε και κάτι, αν και πιστεύω ότι τα ξέρετε αλλά γράφετε απλά για να γράφετε.
    Κανένα σχόλιο για την ανάρτηση υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας τα λέτε καλά.... Αφού δεν είχατε καμιά σχέση με τα οικονομικά, το σχολικό τετράδιο που κρατούσατε κρυφά με ιδιόχειρες σημειώσεις των εσόδων και εξόδων της λαϊκής τι ρόλο έπαιζε; Μήπως είχατε και εσείς ποσοστό από τα κέρδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι προφανές ότι δεν με ξέρεις, όπως επίσης ότι δεν ξέρεις και τι γράφεις. Ίσως να γράφεις γιατί θέλεις να με εκνευρίσεις, πράγμα που αποδεικνύει το αρχικό, ότι δεν με ξέρεις. Δεν εκνευρίζομαι με τίποτε και συνέχισε να γράφεις για να βλέπουν οι Κυμαίοι τι σόι είστε εσείς οι οπαδοί της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Να συγκρίνουν με τον εαυτό τους και να διερωτηθούν " Έτσι είμαι και εγώ που ψήφισα Συμπολιτεία;"
    Γράφε, μας βοηθάς. Γράφε απλά δεν θα σου απαντώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το τετράδιο θα μου πείτε; Μήπως ξεχάσατε τι γράφατε και θέλετε να δείτε μερικές σελίδες στο φβ;Τις έχω έτοιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήστε κυριε Μαργέλη. Για το τετράδιο έχετε ερωτηθεί από πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος; Τόσο βλάκας δεν γίνεται! Άρα κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τις επίμονες ερωτήσεις.
    Για τελευταία λοιπόν φορά, επειδή δεν πιστεύω σε τόση βλακεία θα σου απαντήσω με απλά λόγια: Ούτε είχα κανένα τετράδιο, ούτε έχω γιατί δεν είχε αντικείμενο ύπαρξης.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ.
    ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2015-16 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ 17.
    ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2011-12-13-14 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ;
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντητική Επιστολή Αντιδημάρχου Αλεξανδρου Θεοδώρου:
    Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε από την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα από τον πρώην πρόεδρο της Δ.Κ.Κύμης κύριο Μαργέλη διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου για ποιότητες νερού και άλλα πολλά... και φυσικά όπως είμαστε υποχρεωμένοι λαμβάνουν εγγράφως κάθε απάντηση και προς τιμήν του λέει που και που καμία καλή κουβέντα όταν λαμβάνει τις απαντήσεις μας... σπάνιο πράγμα ομως για αυτούς διότι ούτε επί εποχής τους αλλά ούτε και τώρα σε δικές μας ερωτήσεις απαντούν... πρόσφατα έλαβα ως κοινοποίηση σε εμένα ένα έγγραφο σχετικά με τα λεφτά των λαϊκών αγορών και ερωτώ δημόσια τον κύριο Μαργέλη για πιο μέτρο σύγκρισης μιλάτε όταν η επίσημη υπηρεσία του Δήμου δηλώνει πως επί εποχής σας το 2011-12-13 & 14 έως 31/8/2014 δεν εισήλθαν ποτέ λεφτά στα ταμεία του Δήμου από τις λαϊκές αγορές πλην του παζαριού του πρώην Δήμου Αυλώνος! Πείτε μας λοιπόν που πήγαιναν τα λεφτά των λαϊκών κύριε Μαργέλη;;; και μην δηλώσετε αναρμόδιος διότι στην λαϊκή της Κύμης εσείς ήσασταν υπεύθυνος όπως είναι σήμερα και ο κύριος Πόγκας! Μήπως τα γράφατε σε κανένα τετράδιο και τα μοιράζατε άλλου;;; μήπως σας επέβαλε η πρώην αντιδήμαρχος να της τα δίνετε και να κάνει η ίδια την κατανομή κατά το δοκούν;;; αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις σας προς ενημέρωση των πολιτών διότι εμείς γνωρίζουμε καλά το τι γινόταν για αυτό πείτε τα εσείς πριν βγουν στην δημοσιότητα από εμάς. (Επισυνάπτω και τα σχετικά έγγραφα). Και όπως έχω ξανά πει έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη που έχει και αυτό το θέμα και έχουμε πολύ υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΟΥ 01-9-2017. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιστολή του κυρίου Μαργέλη:
    Κύριε Αντιδήμαρχε
    Γνωρίζετε ότι κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορα σχόλια περί των εσόδων της Λαϊκής Αγοράς της Κύμης. Μετά την παρέλευση τριών (3) ετών πλέον από την ανάληψη της διοικήσεως του Δήμου από την παρούσα δημοτική αρχή θα σας παρακαλούσα, ως μέτρο σύγκρισης και για την ενημέρωσή μας, να μας γνωρίσετε τα έσοδα από την εν λόγο Λαϊκή αγορά, για τα έτη 2015, 2016 και αν είναι δυνατόν και για το πρώτο εξάμηνο του 2017.


    ΑπάντησηΔιαγραφή