Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ!!!


Η είδηση της έναρξης του προεκλογικού αγώνα των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, φαντάζει σαν φως ελπίδας, στο απόλυτο σκοτάδι της απελπισίας, στην οποία βυθίστηκε η περιοχή μας, την περίοδο που ο Μπουραντάς αποφάσισε να ξεφτιλίσει και αυτόν τον βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως με συνέπεια είχε μέχρι σήμερα κάνει.
Η παροιμιώδης ανικανότητα, η ανεπάρκεια, η έλλειψη θέλησης αλλά και γνώσης, δεν μπορούσαν να κάνουν τόσο κακό στον Δήμο μας, όσο η σπορά του διχασμού των δημοτών, το μίσος, ο φανατισμός και το κυνήγι μαγισσών στο οποίο αφιέρωσε την θητεία του ο Μπουραντάς. 
Μάλλον προσπάθησε να δώσει στο τέλος της καριέρας του, τον απόλυτο ορισμό του παραδείγματος προς αποφυγή, του τι δεν πρέπει να κάνει ένας Δήμαρχος.
Παράλληλα δίδαξε και τους δημότες, τι δεν πρέπει να κάνουν όταν καλούνται να επιλέξουν με την ψήφο τους την Δημοτική τους Αρχή.
Εύχομαι και ελπίζω το πάθημα, να έγινε μάθημα, γιατί το πληρώσαμε ακριβά και αντοχές να το ξαναπληρώσουμε δεν υπάρχουν.
Καλώ τους συνδημότες που με οποιονδήποτε τρόπο, συνέβαλαν στην εκλογή Μπουραντά, να συστρατευτούν σε μια γενικευμένη προσπάθεια ανάκτησης του χαμένου εδάφους, να καλύψουμε συντομότερα την απόσταση από το σημείο της τραγικής οπισθοδρόμησης που έφερε την περιοχή, η περίοδος της ντροπής. Του υγιούς συναισθήματος της ντροπής, που άλλοι ομολογούν και άλλοι αφήνουν να φανεί, λόγω της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του Μπουραντά και του αντ΄αυτού Γκοσιμίδα.
Καλώ τους συναγωνιστές της Δημοτικής Παράταξης των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, να πυκνώσουν δραστήρια τις γραμμές μας και να στηρίξουμε τον ηγέτη μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑ, που τόσο άδικα και ανελέητα κυνηγήθηκε, περνώντας τον περισσότερο χρόνο του στα δικαστήρια, με το άγχος μια παράληψη, μια πράξη στα όρια του νόμου - που χωρίς αυτές είναι αδύνατο να διοικηθεί ένας Δήμος- να σταθεί καταδικαστική σε βάρος του. 
Ούτε το φρόνημα του Θωμά κατάφεραν να κάμψουν, ούτε καταδικαστική απόφαση να πετύχουν με τις απίθανης έμπνευσης κατηγορίες τους. Μόνο την θυμηδία των δικαστικών αρχών και την ανυποληψία της πλειοψηφίας των δημοτών κατάφεραν να κερδίσουν. Ποτέ δεν μπόρεσαν να καταλάβουν , μαθημένοι από τα κόμματα τους, ότι αν υπήρχε υποψία παρανομίας από τον αρχηγό της παράταξης μας, εμείς οι ίδιοι θα είχαμε κάνει αυτό που έπρεπε.
Έχουμε καθήκον να κερδίσουμε τις επερχόμενες εκλογές. Έχουμε υποχρέωση να ανακτήσουμε τον ενθουσιασμό μας, να δραστηριοποιηθούμε και να πολεμήσουμε για τον τόπο μας, γιατί τίποτα δεν ωφελεί να "κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα" της τελευταίας τετραετίας.
Αυτό θα κάνω κι εγώ, με όσες δυνάμεις διαθέτω και μακάρι να είχα τον χρόνο και τις προϋποθέσεις να έφτανα μέχρι την υποψηφιότητα. Να το κάνουν χωρίς δισταγμό όσοι συντάσσονται με τις αρχές των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, μακριά από κομματικούς τακτικισμούς, πολιτικά και προσωπικά συμφέροντα, μετουσιώνοντας την αγάπη τους για τον τόπο που μας γέννησε και μας φιλοξενεί προστιθέμενη αξία. Την πραγματική αξία που δικαιούται και που τόσο πολύ υποβάθμισε ο Μπουραντάς.

Πάμε όλοι μαζί για τον αγώνα τον καλό, τον τίμιο, που θα φέ
ρει την νίκη στην παράταξη μας και θα επαναφέρει την προκοπή στον τόπο μας.
Σταμάτης Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου