Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ποίοι οι Στόχοι της Δημοτικής Αρχής;

   
 Για να καταλάβουμε ποιοι είναι οι στόχοι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, θα πρέπει να εξετάσουμε τις ενέργειες και τα αποτελέσματα επί των προεκλογικών δηλώσεων, σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση των εκτάκτων γεγονότων- συμφορών και καταστροφών που συνέβησαν από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι σήμερα.
     Προφανώς αναφέρομαι στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και λόγο αρμοδιότητας, αλλά και επειδή δεν έχω και πλήρη γνώση των υπολοίπων περιοχών και με αυτά που ακούω, δεν μας παίρνει και ο χώρος!
     Έργο σημασίας με προοπτικές το λιμάνι της Κύμης: Έργα μηδέν. Αγώνας σκληρώς και ανελέητος ότι δεν είναι έργο του Θωμά! Έγινε όμως επί Δημαρχίας Θωμά! Γιατί δεν είχε γίνει μέχρι τότε; Εάν δεν υπήρχε και η ΟΛΝΕ θα είχε ρημάξει.
     "Παπανικολάου": Η Κύμη και ο Παπανικολάου είναι αλληλένδετα θέματα. Δεν θα πρέπει να έρχεται ξένος στην Κύμη και να μην επισκέπτεται  το σπίτι που έζησε ο Παπανικολάου. Ο
Δήμαρχος Θωμάς τους το παρέδωσε, αφού το αγόρασε και το ανακατασκεύασε υπό την επίβλεψη των προϊσταμένων αρχών και τώρα έρχονται οι επισκέπτες και προσπαθούν να καθαρίσουν τα τζάμια για να βλέπουν μέσα. Και βρήκαν να κάνουν και την εκδήλωση στην Χαλκίδα, για την πρόληψη,την ημέρα των γενεθλίων του, αντί να κάνουν ένα μνημόσυνο στην Κύμη και ας κάνουν όποτε θέλουν τις ενημερωτικές συγκεντρώσεις. Τίποτε και εδώ ! Μηδέν! Υπερηφανεύονται που έγινε μια μεγάλη εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, επί των ημερών τους! Μπράβο στο Πανεπιστήμιο!
     Εάν δεν υπήρχε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπανός δεν θα κουνιόταν ούτε φύλλο στην περιοχή.
     Έχουν όμως παρουσιάσει σημαντικό έργο στην καταδίωξη του Θωμά. Περισσότερες από είκοσι φορές   τον έχουν οδηγήσει στα δικαστήρια και συνεχίζουν, γιατί δεν τον θέλουν αντίπαλο στις εκλογές  λες και αν δεν είναι ο Θωμάς θα τις κερδίσουν. Δεν θα χάσουν γιατί θα έχουν αντίπαλο τον Θωμά, θα χάσουν από την ανικανότητά τους!
     Περίμεναν το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου. Δεν λείπει ευρώ λέει το πόρισμα, μετά πήγαν στα τιμολόγια και σε έργα που ισχυρίζονται ότι δεν έγιναν, δεν τους βγήκε και τώρα τους φταίνε οι δικηγόροι και γι΄αυτό προσφεύγουν σε μεγάλα  δικηγορικά γραφεία των Αθηνών. Και εδώ χρωστάναι σε όποιον περνά έξω από τον Δήμο.
     Οι ίδιοι φταίνε και δεν το καταλαβαίνουν. Όσοι το καταλαβαίνουν, φεύγουν και από τον Δήμο και από το ΔΣ του Ιδρύματος Παπανικολάου. Ο εκνευρισμός τους πλέον είναι αισθητός από τις αντιδράσεις τους και από την μεταφορά των ευθυνών. Αλλά πλησιάζει ο καιρός που θα φύγουν μια και καλή όλοι μαζί.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου