Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη!

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν εχθές 18.02.2019, η συνεδρίαση του ΔΣ Κύμης - Αλιβερίου. 
Συγκράτησα από την όλη διαδικασία τα παρακάτω:
- Υπήρχε μια επιστολή δημοσιογράφου κατά του συμβούλου επί του τύπου του κ. Δημάρχου, την οποία έκρινε ότι πρέπει να κοινοποιηθεί στο ΔΣ. Ήταν προφανές ότι ο κ. Δήμαρχος δεν ήθελε να αναγνωσθεί, γιατί για άλλη μια φορά θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για τον σύμβουλό του.
   Το τι  ακολούθησε δεν θέλω να το θυμάμαι. Ο ένας σύμβουλος του Δημάρχου υστερικά φώναζε από το μικρόφωνο και ο άλλος σύμβουλος του Δημάρχου τραβούσε να πάρει τα έγραφα από τα χέρια του Προέδρου του ΔΣ. Χάος. Οι αιρετοί θεατές!  Επανήλθαμε στην κανονικότητα!
- Σε κάποια στιγμή, στα μεγάλα ζόρια χάθηκε η εικόνα!
- Σε κάποια άλλη στιγμή, κακώς , χάθηκε η Αντιπολίτευση!
- Από εκεί και πέρα απολαύσαμε μια συνεδρίαση με εισηγήσεις από τον κ. Μπελιά, ο οποίος όμως κατά την ψηφοφορία στα θέματα περί Ινστιτούτου Παπανικολάου, δεν ψήφισε υπέρ της πρότασης του Δημάρχου, πράγμα το οποίο δημιούργησε απορίες στον κ. Πρόεδρο του ΔΣ.
- Με προβλημάτισε η πρόταση του κ. Μπενάκη, περί της εξέτασης της όλης κατάστασης λειτουργίας, καταστατικού κλπ του Ινστιτούτου Παπανικολάου. Καιρό είχα να ακούσω από την Συμπολιτεία σοβαρή πρόταση για κάποιο θέμα.
- Τελικά η παιδική χαρά της Κύμης, θα ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα. Πότε ; Ε, θα δούμε!

Επανερχόμενος στο πρώτο θέμα να επισημάνω ότι:
- Δεν γνωρίζω το θέμα μεταξύ συμβούλου Δημάρχου και δημοσιογράφου. 
- Δεν ασχολούμαι με τον έμμισθο σύμβουλο γιατί έχω προσωπικό θέμα μαζί του και με το οποίο θα ασχοληθώ εν καιρώ.
- Θα πρέπει ο κ. Δήμαρχος να καταλάβει ότι ο σύμβουλός του, που πληρώνεται από τους δημότες, ενεργεί εις βάρος του και ή να τον αντικαταστήσει ή να τον υποχρεώσει να διακόψει  την λειτουργία του ιστολογίου του.
- Ο κ. Πρόεδρος του ΔΣ, εχθές ήταν κατώτερος των απαιτήσεων και δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι ανάλογο. Η θέση του έναντι του κ Γκοσιμήδα είναι προς τιμήν του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου