Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Γιατί Άραγε;

Gnpapanikolaou.jpg
    Είναι αστεία η δικαιολογία ότι απομακρύνει ο κ. Πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπουραντάς τους συγγενείς του Γ. Ππανικολάου από το ΔΣ του Ινστιτούτου, γιατί η κ. Κόκκορη απέστειλε την επιστολή που είχε υποβάλει στον Πρόεδρο του ΔΣ και σε άλλους φορείς. Ήταν υποχρεωμένη να το κάνει για την ενημέρωσή τους.

    Είναι γνωστό ότι όταν κατά την συνεδρίαση του ΔΣ η κ. Κόκκορη, έκανε παρέμβαση αναφέροντας προηγούμενες αποφάσεις του ΔΣ του Ινστιτούτου, που δεν υλοποιήθηκαν, ο κ. Δήμαρχος φανερά ενοχλημένος την αποκάλεσε "Γκρινιάρα".
    Όταν η κ. Κόκκορη υπέβαλε την επιστολή στον κ. Δήμαρχο, ως Πρόεδρο του ΔΣ και όταν η επιστολή μου έγινε γνωστή, ζήτησα από την κ. Κόκκορη την άδεια να την κοινοποιήσω. Η κ. Κόκκορη, αποδεικνύοντας την σοβαρότητά της δεν μου το επέτρεψε και δεν την κοινοποίησα.
    Η τελευταία αναφορά στην προτεινόμενη τροποποίηση, ότι και τώρα μπορεί να τοποθετηθεί εκ των συγγενών στα μέλη του ΔΣ, είναι προφανώς " στρογγύλεμα ", μετά τον θόρυβο που έγινε με το θέμα.
    Και αφού ο κ. Μπουραντάς έθεσε στο ΔΣ συγγενή εκ της οικογενείας για ποιο λόγο τώρα τον διαγράφει; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Που αποσκοπούν; Γιατί άραγε παραμονές εκλογών θέτουν τέτοιο θέμα; Τρέχουν να προλάβουν; Τι να προλάβουν;
    Υπόψη ότι η κ. Κόκκορη, δεν είναι η τελευταία συγγενείς εκ της οικογενείας Παπανικολάου.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου