Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Παιχνίδια Παλαιοκομματικής Τακτικής.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαυρογιαλούρος ταινια φωτογραφίες
      Σε όλα τα επίπεδα της προσπάθειας επικράτησης στην πολιτική, εφαρμόζονται διάφορα παιχνίδια τα οποία έχουν κατά βάση δοκιμασθεί ιστορικά αλλά και σε προγνωστικά μοντέλα, με άριστα αποτελέσματα.
      Ένας λοιπόν υποψήφιος Πρωθυπουργός ή Δήμαρχος σε κάποια στιγμή εξουδετερώνει τους εσωτερικούς πολιτικούς του αντιπάλους, για τους οποίους εκτιμά ότι μπορούν να του διεκδικήσουν την πρωτοκαθεδρία στον συνδυασμό του. Όπως ένας πρωθυπουργός με την  κάποιες συνιστώσες, Ή όπως κάποιος Δήμαρχος  με τον κάποιο σύμβουλο
      Στη συνέχεια στρέφεται δια παντός διαθεσίμου μέσου κατά του κυρίου πολιτικού του αντιπάλου, π.χ. του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε εθνικό επίπεδο και  σε δημοτικό. Αποφεύγει  να αντιμετωπίζει  κατά μέτωπο  τους αρχηγούς   των άλλων συνδυασμών στους οποίους προσφέρει  θέσεις, όπως εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ή την αντιδημαρχία κάποιας Δημοτικής Ενότητας, ώστε να παρουσιάσει και έργο για επανεκλογή του στην επόμενη εκλογική μάχη, που μπορεί να διεκδικήσει και την πρώτη θέση.
     Τέλος δεν "κατεβάζει " σε κάποια πόλη ψηφοδέλτιο είτε γιατί δεν βρίσκει υποψήφιους, είτε υποστηρίζοντας  κάποιον υποψήφιο, όχι βέβαια του βασικού σου αντιπάλου ή εξυμνεί  ένα πολιτικό τοπικό πρόσωπο προκειμένου να τον πάρει  με το μέρος του.  Αυτά και τα συμπεράσματα δικά σας.
     Κάθε ομοιότητα  με πρόσωπα και καταστάσεις, θα είναι τυχαία και δεν ανταποκρίνεται στην παρούσα πολιτική κατάσταση εθνική και τοπική. Προς Θεού.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου