Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Συνεδρίασε σήμερα   25.02.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης σε τακτική δημόσια συνεδρίαση για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:
1.Αιτήματα κ. Μαργέλη Αγγελο.

Α) Ποιότητα νερού Δ.Κ. Κύμης .
     Κοινοποιήθηκαν για ενημέρωση στα μέλη του Συμβουλίου πιστοποιητικά ανάλυσης δειγμάτων νερού που λήφθηκαν από την βρύση εντός του δημοτικού καταστήματος της Κύμης και από τον φούρνο "Βασιλείου" της Παραλίας την 30.01.2019 και ευρέθησαν εντός των ορίων που καθορίζονται υπό του νόμου.

Β) Αγροτική οδοποιία : Αντιμετωπίζονται προβλήματα λόγο καιρικών συνθηκών

Γ) Γεωργικόπουλου .Έχει παραληφθεί από το Κράτος και έχει υποβληθεί αίτημα παραχώρησης στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου. Θα επανέλθομε επί του θέματος, επειδή οι απαντήσεις δεν ήταν ικανοποιητικές.

Δ) Παιδική χαρά : Με την επέκταση του προγράμματος, όπως αναφέρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, θα ανακατασκευασθεί η παιδική χαρά Κύμης και Παραλίας Κύμη.  

Ε) Φρεάτιο Υδάτων προ καταστήματος <<Βάχλα>>.: Θα αντιμετωπισθεί το θέμα από την ΔΕΥΑΚΑ.

ΣΤ) Τεχνικό πρόγραμμα 2019 .Τι έχει πραγματοποιηθεί από ΣΑΤΑ.: Μας παραδόθηκαν κάποια έγραφα, τα οποία αφού τα μελετήσουμε θα κάνουμε σχετική ενημέρωση.

    Στη συνεδρίαση παρευρεθεί και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κύμης κ. Θεοδώρου και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Β.Κ. Κύμης και περιχώρων κ. Τράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου