Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.



Συνεδρίασε  σήμερα   Τετάρτη  5  Μαΐου  2013  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, και έλαβε αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα :

1.    Έκανε δεκτή εισήγηση του Προέδρου και απεφάσισε ομόφωνα, για διευθέτηση  των τραπεζοκαθισμάτων κατά κατάστημα στο χώρο της Πλατείας "Γ. Παπανικολάου", της κεντρικής πλατείας της Κύμης, με βάση τον Ν1080/20-22.10.80, ΄όπως αυτά απεικονίζονται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
2.      Έκανε δεκτή εισήγηση του Προέδρου και απεφάσισε ομόφωνα,     για παραχώρηση χώρου 35,00 τμ, της ακτής «Αγίας Μαρίνας – Σουτσίνι», προς εκμετάλλευση από επιχείρηση με θαλάσσια ποδήλατα κλπ., στον Αλέξανδρο Γιαννάκη του Χαραλάμπους με  τιμή ετησίως πέντε(5) ευρώ ανά τμ. Ο ακριβής παραχωρούμενος χώρος θα προσδιορισθεί σε συνεργασία με το Υπολιμεναρχείο Κύμης, η δε τελική έγκριση, το τέλος και ο  χρόνος παραχώρησης, μετά την σχετική εισήγηση,  θα αποφασισθεί από τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου
3.    Έκανε δεκτή εισήγηση του Προέδρου και απεφάσισε ομόφωνα, για την υποβολή αιτήματος προς τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, για την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του Γ. Αναγνώστου από το τμήμα που κατέλαβε από ιδιοκτησία του Δήμου στον πρώην Κινηματογράφο «ΚΑΡΜΕΝ».
4.      Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση επί ενεργειών Προέδρου για :
α.  Εργασιών σχετικά με Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας.
β.  Αγροτική οδοποιία.
γ.  Δημοτικά Νεκροταφεία και σχετικό κανονισμό.

5.         Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από την Αντιδήμαρχο κ. Μπάτσα Αρετή για την συνέχιση των εργασιών στο δρόμο του Στομίου και για την προσεχή συνάντηση με τις τοπικές αρχές στο Μπάκολι της Ιταλίας, πρώτη αποικία της Ευβοϊκής Κύμης.
6.           Έκανε δεκτή εισήγηση του Προέδρου και απεφάσισε ομόφωνα, προ εγκρίσεις λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και άδεια χρήσεως μουσικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου