Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ενημέρωση γονέων των μαθητών του 1ου Δημοτικού από Δήμαρχο κ. Θωμά.


    

Επίσκεψη του Συμεών Κεδίκογλου στο 1ο  Δημοτικό σχολείο Κύμης     Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό κατάστημα Κύμης ενημέρωση των γονέων των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου από το Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου κ. Θωμά Δημήτριο.Είχε προηγηθεί συνάντηση του Δημάρχου με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Συμεών Κεδίκογλου, του οποίου το έμπρακτο ενδιαφέρον είναι γνωστό, και με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
    Η ενημέρωση του Δημάρχου ήταν δισκελής και κάλυψε πλήρως το θέμα και ακολούθησε συζήτηση με τους γονείς.
    Το πρώτο σκέλος περιελάμβανε την αντιμετώπιση της κατάστασης με λειτουργία μετά τις διακοπές του Πάσχα   στους χώρους του 2ου Δημοτικού και των δύο σχολείων ΜΟΝΟ με πρωινή βάρδια, αφού το προσωπικό του Δήμου, ο σύλλογος γονέων και οι δάσκαλοι θα εργασθούν σκληρά.
    Το δεύτερο σκέλος της ενημέρωσης περιελάμβανε τις εργασίες που είδη έχουν αρχίσει, ώστε να γίνουν οι μελέτες που θα υποβληθούν από τον Δήμο, ώστε να αρχίσει η αποκατάσταση του έργου το συντομότερο δυνατόν.
    Ο Πρόεδρος των γονέων, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τις προσπάθειες για την ταχύτερη επαναλειτουργία του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου