Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Κύμης των " Ν. Οριζόντων ".

  Η Κύμη «ψήφισε»...


    Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκαν στην Κύμη, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κύμης. Το γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί η Κύμη είναι και ο πρώην Δήμος από τον οποίο προέρχεται ο σημερινός Δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
   Δεν θα αναφερθώ στα τεχνικά της συγκέντρωσης, πλήθος, πάθος και λοιπά γιατί πλέον έχουν αναφερθεί άλλοι, αλλά και γιατί πλέον στην ηλεκτρονική μας εποχή τα νέα  τρέχουν πολύ γρήγορα, θα αναφερθώ όμως σε αυτά που συγκράτησα από την χειμαρρώδη ομιλία του Δημάρχου.
   1. Απέδειξε πολύ σύντομα ποιος είναι μέσα από τα έργα του.
   2. Παρουσίασε γλαφυρά την πλήρη απραξία και αδιαφορία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μπουραντά για τον Δήμο και όχι μόνο, την δωδεκαετία που ήταν επικεφαλής του Νομού Ευβοίας.
   3. Παρουσίασε τη διαγωγή και την συμπεριφορά πρώην Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, σημερινών υποστηρικτών του κ. Μπουραντά, οι οποίοι αφού με την ψήφο των Δημοτών  εξελέγησαν, σε οποιαδήποτε πολιτική θέση, δεν άφησαν πίσω τους έργο, για τους ανθρώπους που τους τίμησαν με την ψήφο τους.
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Επειδή πλέον ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από μεγάλα λόγια, ταξίματα και δώρα, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, ξέρει. Ξέρει ότι : 
Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, παρά μόνο Δημήτρης Θωμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου