Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ξέρουν, αλλά δεν το λένε, αλλά το εννοούν!

   Είναι γεγονός ότι, όπως έχω δηλώσει, τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών δεν τους θεωρώ αντιπάλους αλλά συναγωνιστές που ενδιαφέρονται για το καλό των δημοτών αλλά το βλέπουν από άλλη γωνία.
   Τώρα βέβαια έχουν αρχίσει να τους ξεφεύγουν διάφορα σχόλια τα οποία μας οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα ότι δεν έχουμε καταλάβει λάθος.
   Οι μεν τροφοδότες λογαριασμοί λένε ότι δεν θα το ξανακάνουν το ίδιο λάθος και κακώς ασχολήθηκαν. Ο αθλητισμός προσφέρει περισσότερα.
   Οι σκουπιδιάρηδες και πυρομανείς του PDF,ενοχλούνται από ερασιτεχνικούς χειρισμούς και εκνευρίζονται. Σου λέει την έπαθαν από Περγαντά που πήρε τις αρμοδιότητες από το άλογο κούρσας, θα την πάθουν τώρα και από τον Θωμά;
   Και το άλογο κούρσας των 80(-) ή 70(+)  παρά κάτι χειμώνων, με πλήρη αποτυχία στη δωδεκαετή θητεία στην κεφαλή του Νομού, βλέπε άτυχε οδηγέ στο οδικό δίκτυο του Νομού, λένε ότι  λέει,  ότι " η διαδοχική  αλλαγή αρχηγών της ¨Συμπολιτείας" που προηγήθηκε, οδηγεί σε άλλες  κατευθύνσεις τους ψηφοφόρους, με δυσμενή αποτελέσματα" ( έτοιμη η δικαιολογία της αποτυχίας)! Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι.
   Συμπέρασμα: ότι και να τάξουν, όσα και να υποσχεθούν, ο κόσμος ξέρει ποιος θα είναι Δήμαρχος την επόμενη πενταετία : Ο Δημήτρης Θωμάς. Χαίρεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου