Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Περί Δικαιωμάτων Επιδοτήσεως Ελαιολάδου.


     Τις τελευταίες ημέρες   κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και μέλη της Ένωσης Δασικών Αγροτικών Συνεταιρισμών Ευβοίας (ΕΔΑΣ), προφανώς και τις υπολοίπου Ευβοίας, έλαβαν έγγραφο της Ένωσης,  με το οποίο τους δίδονται οδηγίες για τα δικαιώματα επιδότησης ελαιολάδου, εφ΄ όσον αυτή είναι κάτω των 200,00 ευρώ, για το έτος 2014. 
       Η αποστολή του εγγράφου ήταν αναγκαία, σαφής και πλήρης  και ορθώς στάλθηκε στα μέλη της ΕΔΑΣ.    Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την στιγμή που στάλθηκε έγγραφο και σε μέλη της Ένωσης που η επιδότηση ήταν άνω των 200,00 ευρώ   και τα οποία έλαβαν κανονικά την επιδότηση κατά τα προηγούμενα χρόνια.
      Μετά από επικοινωνία με την Ένωση διευκρινίσθηκε ότι για τα άτομα που η επιδότηση ήταν άνω των 200,00 ευρώ και που  είχαν πάρει και τα δικαιώματα κάποιου άλλου που τα δικαιώματα ήταν λιγότερα των 200,00 ευρώ, μόνο τότε πρέπει να συντάξουν και να υποβάλουν  εκ νέου "μισθωτήρια", γιατί τα προηγούμενα έληξαν το 2013.
       Για τα άτομα που δεν έλαβαν το 2013 επιδότηση, για οποιοδήποτε λόγω, αλλά ελάμβαναν παλαιότερα, θα πρέπει να συνεργασθούν με κάποιον άλλο, ώστε το σύνολο να υπερβεί τα 200,00 ευρώ.
       Περισσότερες πληροφορίες στους ανταποκριτές του ΟΓΑ στους Δήμους, όπου και η Ένωση θα στείλει οδηγίες εκ νέου.



                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου