Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Οι θέσεις των υποψηφίων του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης των "Ν. Οριζόντων".

       Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο Κύμης των Νέων Οριζόντων,με την παρουσία και της Αντιδημάρχου κ. Μπάτσα Αρετής, τα μέλη του ψηφοδελτίου που
συμμετέχουν  στις τοπικές εκλογές της 18 Μαΐου 2014, υπό τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά και σημερινό Δήμαρχο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, έκαναν δεκτή την πρόταση του Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλη Αγγελή και ομόφωνα ενέκριναν τις παρακάτω θέσεις, ως θέσεις όλων των υποψηφίων για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

            Οι παρακάτω, λοιπόν υποψήφιοι    σύνβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης Δαφνής Κων., Μαργέλης Αγγ., Παππάς Λουκάς, Σαραφιανού - Τσακουμάνη Αμφ., Τσιργιώτης Δημ., Υδραίου - Μπασινά Αικ.,  δηλώνουν ότι θα εργασθούν για την επίτευξη των παρακάτω θεμάτων προς τις αρμόδιες Δημοτικές Αρχές, τους Αντιδημάρχους  τον Δήμαρχο και κάθε άλλη  Αρχή, προϊστάμενη ή και όχι, προς όφελος της Κύμης και των Δημοτών της:
    1. Να συνεχιστεί  η προσπάθεια περισσότερης καθαριότητα  της Δ.Κ. Κύμης, καθώς και το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου.
    2. Να συντηρούνται οι δρόμοι εντός και εκτός κατοικημένων τόπων.
Εμφάνιση DSC00978.JPG    3. Να καθαρίζονται τα ρέματα και ειδικά το κλειστό ρέμα από Άγιο Ταξιάρχη μέχρι γέφυρα Χατζαλή.
    4. Να διατεθεί η προβλεπόμενη Πάγια Προκαταβολή
    5. Να ελέγχονται οι πηγές και το δίκτυο ύδρευσης ανά τρίμηνο.
    6. Να ελέγχεται ο δημοτικός φωτισμός εντός και εκτός πόλεως, ανά μήνα και να αποκαθίστανται οι αναφερόμενες βλάβες εντός εικοσιτετραώρου.
    7. Να τοποθετηθούν οι ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίες με βάση τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, οι οποίες και έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να υλοποιηθούν και οι σχετικές ρυθμιστικές για την κυκλοφορία αποφάσεις.
    8. Να κατασκευασθούν σκέπαστρα στην κλειστή λαϊκή αγορά Κύμης.
    9. Να τοποθετηθεί μόνιμα υπάλληλος για τα Δημοτικά Νεκροταφεία.
  10. Να ενεργοποιηθεί ο υπό ίδρυση Φιλοζωικός Σύλλογος, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.
  11. Να περιέλθουν στον έλεγχο της Δημοτικής Κοινότητας τα κληροδοτήματα από "σχολάζουσες" διαθήκες ( που δεν υπάρχουν κληρονόμοι), όπως Γεωργικόπουλου, κλπ. και τέλος....
  12. Να εργασθούμε  για την παραμονή των διαφόρων υπηρεσιών, καθώς και για την επιστροφή αυτών που άδικα και κακώς απομακρύνθηκαν.
  13. Να εργασθούμε για την καλύτερη αξιοποίηση του Νοσοκομείου Κύμης και για την λειτουργία της Ηλεκτρομηχανικής.
  14. Να καταβάλουμε ως Συμβούλιο κάθε προσπάθεια για να διευκολύνουμε την ζωή των συμπολιτών μας.

   Να επισημάνουμε στο σημείο αυτό ότι οι υποψήφιοι του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα σε τοπικό επίπεδο, έχοντας πλήρη γνώση των υπαρχόντων προβλημάτων και σε πλήρη συμφωνία με τις ανάγκες των Δημοτών.

    Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη 
στη μνήμη και στη γνώση των συμπολιτών μας, 
είμαστε βέβαιοι ότι θα μας δώσετε την δυνατότητα 
να υλοποιήσουμε τις παραπάνω θέσεις μας, 
υπό την στήριξη και της οδηγίες του σημερινού αλλά και μελλοντικού Δημάρχου
 κ. Δημητρίου Θωμά.


   

  

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ τον akrat.
      Ως για το δεύτερο σχόλιο το "Ανώνυμο", με βάση τον όρο που έχω θέση τα 'Ανώνυμα" διαγράφονται, επειδή όμως αναφέρεται σε ένα θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον για την Κύμη, πρέπει να ενημερώσω ότι κατά την διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου τοποθετήθηκα και έθεσα θέμα τροποποίησης του καταστατικού του Ιδρύματος και την πρόβλεψη ο εκάστοτε Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, να είναι μέλος του ΔΣ ιδρύματος. Θα επανέλθουμε μετά τις εκλογές. Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

      Διαγραφή