Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η "Αλλαγή" υλοποιείται!

   
 Όταν γίνονται εκλογές και η μέχρι τότε αντιπολίτευση κερδίζει και γίνεται συμπολίτευση, λέμε ότι έγινε η πολυπόθητη " Αλλαγή " και τώρα θα αλλάξουν όλα. Όλα θα γίνουν καλύτερα, θα υπάρχει δικαιοσύνη και ότι άλλο νόμιμο και ηθικό επιθυμεί ο ψηφοφόρος.
     Βασικός όμως παράγοντας της σωστής λειτουργίας της δημοκρατίας γενικά , αλλά και ειδικά ακόμα και στις τοπικές κοινότητες είναι και η σωστή λειτουργία της νέας αντιπολίτευσης.
    Εδώ λοιπόν βλέπουμε ότι οι ψηφοφόροι της συμπολίτευσης του Δήμου να είναι βέβαιοι για τα καλύτερα αποτελέσματα της νέας αρχής, πράγμα για το οποίο και εμείς της νέας αντιπολίτευσης επιθυμούμε γιατί θέλουμε το καλό των συνδημοτών μας και βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, αλλά συγχρόνως βλέπουμε να επαναστατούν και να " αλυχτούν" κατά μία έκφραση "φίλου", όταν υποβάλουμε προτάσεις για διάφορα θέματα, που λόγο εμπειρίας έχουμε άποψη.
    Κυρίες και κύριοι, η σημαντική αλλαγή που επιδρά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των
Δημοτών είναι η αλλαγή της νοοτροπίας της αντιπολίτευσης και όχι της συμπολίτευσης. Η Δημοτική Αρχή, η συμπολίτευση είναι υποχρεωμένη να παράγει έργο, να λύσει προβλήματα, αλλά η αντιπολίτευση πρέπει να υποβάλει ρεαλιστικές προτάσεις για την βοήθεια της συμπολίτευσης στο έργο της, κάτι άσχετο στο παρελθόν. Κοιτάξτε τα αρχεία της Δ.Κ.Κύμης, αν υπάρχει μία πρόταση στα 3,5 χρόνια που πέρασαν. Μία για δείγμα.
     Εμείς, σαν αντιπολίτευση στη Δημοτική Κοινότητα Κύμης, θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε προτάσεις και να ζητάμε απαντήσεις για το καλό της Κύμης και των κατοίκων της και ξέρουμε ότι αρέσει, ακόμα και σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν.
    Η  Αλλαγή υλοποιείται στην αντιπολίτευση
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου