Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση της κ. Αρετής Μπάτσα στους λιβελογράφους της.

       Έλαβα την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας της κ. Αρετής Μπάτσα, την οποία και παρουσιάζω αυτούσια, για την ενημέρωση των αναγνωστών του ιστολογίου. 
        Δεν συμφωνώ μαζί της για τους λόγους που την υποχρέωσαν να απαντήσει. Δεν έπρεπε να απαντήσει γιατί το κοινό, οι δημότες,  που την ψήφισε και την επέλεξε πρώτη σε ψήφους στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου την γνωρίζει αρκετά καλά και εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί της ακόμα καλύτερα.      
        Κρίμα!

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ


       Δέχτηκα πολλά ερωτήματα γιατί κρατώ τόσο αδιάφορη (έως παθητική) στάση, απέναντι στους λιβελλογράφους του διαδικτύου. Επειδή με πρόσφατες αήθεις και κατευθυνόμενες αναρτήσεις λάσπης, αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυσε το «η σιωπή μου προς απάντησή σου» αλλά επαληθεύεται το «δώσε θάρρος στο χωριάτη..» αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια, μια και δεν συνηθίζω να αναλώνομαι σε διαδικτυακές ίντριγκες (παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς κάποιων).
     Η μικροπρέπεια και η εμπάθεια δεν έχει όρια σε μερικούς. Βρίσκομαι αντιμέτωπη πριν και μετά τις εκλογές, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, με τη συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας από κάποιους, καθώς και με τη γιγαντωμένη μικρότητα και συμπλεγματική κακότητα.
     Να ξεκαθαρίσω λοιπόν δημόσια ότι :
     Είμαι μητέρα 5 παιδιών και εργαζόμενη στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης, της οποίας τα προβλήματα των εργαζομένων είναι γνωστά στην τοπική μας κοινωνία, ο δε σύζυγος μου είναι καθηγητής. Τίποτε δεν μας διαφοροποιεί από την μέση Ελληνική οικογένεια και τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν όλους. Η οφειλή της οικογένειας μου για το νερό (όπως και άλλες οφειλές οι οποίες έχουν μπει σε ρύθμιση) επαληθεύει ότι, ουδέποτε παρανομήσαμε ή κερδίσαμε κάτι οικονομικά από την προσφορά μας στα κοινά. Αυτό βέβαια ίσως φαντάζει παράδοξο στο μυαλό κάποιων εθισμένων σε άλλες τακτικές. . Είναι ευνόητο (για τον μέσο νου) ότι αν όντως υπήρχαν «ράβδοι χρυσού» στα υπόγεια του σπιτιού μας (όπως ισχυρίζονται) ή αν διαγράφαμε οφειλές, σήμερα δεν θα γινόμαστε βορά στα κακοήθη στόματα διαφόρων.
     Θεωρώ ότι όποιος είναι γονιός μπορεί να αντιληφθεί πλήρως, το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις και να σπουδάζεις παιδιά. Ίσως για τους άκληρους να μην είναι αντιληπτό βέβαια. Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στα οποία αναλώνονται λοιπόν πρέπει να πάρουν τέλος, διαφορετικά θα αναγκασθώ να απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη τους να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους και να βγουν από την αφάνεια αλλά ας επιλέξουν άλλο θύμα. Δεν μπορώ να παραμείνω αμέτοχη όταν θίγεται αναιτίως η τιμή και η υπόληψη της οικογένειάς μου.
    Δυστυχώς η παρακμή, η καχυποψία και η σύγχυση που πνίγουν τη χώρα, είναι υπόστρωμα που ευνοεί τέτοιες πρακτικές. Πρακτικές που επιτρέπουν στους «κουκουλοφόρους» του ψεύδους και της συκοφαντίας που δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν πολιτικά, να καταφεύγουν στην προσφιλή - και ασφαλή- γι αυτούς μέθοδο της λάσπης.
      Και δεν το κάνουν βέβαια αυτό από ενδιαφέρον ή ανησυχία για το κοινό καλό, τις ηθικές αρχές και την επιθυμία τους για διαφάνεια, αλλά παρακινούμενοι από ταπεινά προσωπικά ελατήρια, όπως ο φθόνος, η ζήλεια, η έχθρα, το μίσος και κάποιες φορές και οι ψυχοπαθολογικές αιτίες.
     Αυτές οι εντελώς ανυπόστατες και αστήρικτες καταγγελίες, "χυδαιογράμματα" στην πραγματικότητα, που αναδεικνύονται σε κατάλληλο χρόνο, χρησιμοποιούνται προκειμένου να «κοντύνουν» κάποια Δημόσια πρόσωπα, που ενοχλούν και που το "αμάρτημα" τους είναι η επιτυχημένη παρουσία τους στα κοινά καθώς και ο φθόνος που αυτή η επιτυχία προκαλεί σε ανεπαρκείς, μικρόνοες και αποτυχημένους.
     Κανείς βεβαίως από αυτούς δεν λαμβάνει υπόψη του τη «ζημιά» που υφίστανται υπολήψεις, αλλά και οι οικογένειες που έχουν μπει στο στόχαστρό τους.
Κύριοι,
     Συμπληρώνω ήδη 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αυτοδιοικητικά από διάφορες θέσεις αλλά και μια μεγαλύτερη πορεία σε σωματεία και συλλόγους. Εξακολουθώ όμως και σήμερα όπως και τότε που ξεκίνησα, να διαθέτω τα ίδια ακριβώς περιουσιακά στοιχεία που συνοψίζονται στο ΜΗΔΕΝ!
     Τα "Πόθεν Έσχες" μου υποβάλλονται κανονικά και ελέγχονται κάθε χρόνο, χωρίς ποτέ να έχει προκύψει σε βάρος μου το παραμικρό.
     Οι Τραπεζικοί Λογαριασμοί, οι δικοί μου και της οικογένειας μου είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής για οποιαδήποτε μορφής και αυστηρότητας έλεγχο.
Ειλικρινά λυπάμαι βαθύτατα για αυτή την παρακμή, με την οποία αρνούμαι να ασχοληθώ ξανά.
Για μένα και τον σύζυγό μου, Παναγιώτη Θωμά, αφήστε να μιλήσει το έργο μας. Δεν χρειαζόμαστε μάρτυρες. Η κοινωνία γνωρίζει.
       ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΕΛΟΣ με τους εθισμένους στη συκοφαντία, τις ύβρεις και τη λασπολογία.
Θα συνεχίσω μόνο με τους συμπολίτες που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας. Εκεί με έταξε ο λαός του δήμου μας, τον οποίον μου δίνεται άλλη μια φορά η ευκαιρία να τον ευχαριστήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου